Nicki Minaj şi-a cerut „cele mai profunde şi sincere scuze" după concertul anulat la Manchester

Rapperiţa americană a fost reţinută la Amsterdam sub suspiciunea de „posesie de droguri uşoare" înainte de a fi amendată de poliţia olandeză.

167 afișări
Imaginea articolului Nicki Minaj şi-a cerut „cele mai profunde şi sincere scuze" după concertul anulat la Manchester

Nicki Minaj şi-a cerut „cele mai profunde şi sincere scuze" după concertul anulat la Manchester

Nicki Minaj şi-a prezentat „cele mai profunde şi sincere scuze" după ce concertul ei din Manchester a fost anulat în ultimul moment, după ce a fost arestată în Amsterdam.

Rapperiţa americană a fost reţinută timp de câteva ore pe aeroportul Schiphol, fiind suspectată de „posesie de droguri uşoare", înainte de a fi amendată de poliţia olandeză şi de a i se permite să îşi continue călătoria, relatează The Guardian.

Aproximativ 20.000 de fani se aflau la locul concertului, în cea mai mare arenă acoperită din Marea Britanie, când au fost anunţaţi că a fost anulat concertul.

Mulţimea a huiduit, iar unii dintre cei prezenţi la concert au spus că s-au simţit „dezgustaţi" şi „trădaţi" de Minaj, în vârstă de 41 de ani.

Alţi fani au declarat că angajaţii localului le-a spus, înainte de anularea concertului, că Minaj se afla în clădire şi că va cânta.

Minaj a declarat pe reţelele de socializare că a stat într-o celulă timp de cinci-şase ore şi că a ajuns în cele din urmă la hotelul ei din Manchester în jurul miezului nopţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
nicki minaj,
scuze,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici