NOAPTEA MUZEELOR: Peste 600 de poliţişti vor asigura ordinea

Peste 600 de poliţişti vor asigura ordinea şi siguranţa publică, la nivel naţional, cu ocazia desfăşurării Nopţii Muzeelor, sâmbătă spre duminică, informează un comunicat al Poliţiei Române.

621 afișări
Imaginea articolului NOAPTEA MUZEELOR: Peste 600 de poliţişti vor asigura ordinea

NOAPTEA MUZEELOR: Peste 600 de poliţişti vor asigura ordinea

În această noapte, se aşteaptă un număr mare de vizitatori la muzee, expoziţii, spectacole de muzică, film şi alte evenimente speciale, cu ocazia celei de-a IX-a ediţii a Nopţii Albe a Muzeelor.

Astfel, sub directa coordonare a Direcţiei de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Române, poliţiştii vor acţiona pentru prevenirea oricăror evenimente care ar putea să afecteze desfăşurarea în condiţii de linişte a evenimentului cultural, precum şi pentru a asigura o reacţie fermă şi o intervenţie rapidă la solicitările cetăţenilor.

Peste 600 de poliţişti, dintre care 365 de la ordine publică, 123 de la rutieră şi 123 de la alte formaţiuni de poliţie, vor fi prezenţi în stradă, suplimentar faţă de dispozitivul curent, pentru a asigura un climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică.

Cu ocazia evenimentului care se desfăşoară în noaptea de sâmbătă spre duminică, 166 de muzee din România îşi vor deschide gratuit porţile pentru vizitatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici