Nouă aplicaţie de monitorizare media: mediaTRUST România

O nouă aplicaţie de monitorizare a presei va fi lansată în România şi va fi disponibilă pe smartphone şi tabletă.

311 afișări
Imaginea articolului Nouă aplicaţie de monitorizare media: mediaTRUST România

Nouă aplicaţie de monitorizare media: mediaTRUST România

Aplicaţia se numeşte mediaTRUSTapp şi permite monitorizarea conţinutului media nu numai din portaluri de internet, ci şi din reţelele de socializare, presa scrisă, posturile radio şi de televiziune.

Aplicaţia poate fi descărcată din magazinele Google Play, App Store şi AppGallery şi este destinată, în special, experţilor şi consultanţilor în relaţii publice, social media şi marketing. Aceştia pot urmări în timp real apariţiile din toate tipurile de media utilizând un smartphone. 

Potrivit producătorilor, produsul mediaTRUST România este, în prezent, singura soluţie mobilă de acest gen, de pe piaţa autohtonă.

„Până în prezent, le-am oferit clienţilor noştri acces la versiunea web adaptată pentru mobil a monitorizării mass-media. Acum le oferim un instrument complet nou - o aplicaţie creată special pentru telefon, mulţumită căreia fiecare expert în comunicare va putea lucra şi mai eficient cu rezultatele media”, spune Bogdan Apostol, Director General mediaTRUST Romania.

În mediaTRUSTapp, articolele pot fi chiar şi ascultate. Aceasta este o caracteristică suplimentară care permite utilizatorilor să se informeze din articolele de presă fără a privi ecranul telefonului.

Potrivit specificaţiilor aplicaţiei, utilizatorii pot verifica şi rezultatele activităţilor de comunicare desfăşurate. În plus faţă de valoarea de advertising echivalentă (AVE), care exprimă sumele ce ar trebui cheltuite pentru materialul sau difuzarea unei informaţii date, dacă ar fi o reclamă în acelaşi format, poate fi verificat numărul de contacte potenţiale cu mesajul media (audienţă), iar datorită adăugării automate a culorilor titlurilor publicaţiei în mediaTRUSTapp, utilizatorii vor fi informaţi dacă un anumit text este pozitiv în raport cu subiectul monitorizat (verde), neutru (gri) sau negativ (roşu). În plus, sistemul este echipat şi cu un modul analitic în versiunea mini, care, graţie graficelor, ajută în mod suplimentar la analiza evoluţiei comunicării.

În prezent, peste 500 dintre clienţii mediaTRUST Romania - corporaţii internaţionale, companii locale, instituţii naţionale şi de administraţie publică, agenţii de PR şi agenţii de marketing - pot gestiona rezultatele monitorizării media oricând şi oriunde, spun producătorii

Aplicaţia este compatibilă cu Android şi iOS.

 

 


 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici