NYPD va primi un premiu Tony onorific, pentru "drama" evitată, pe 1 mai, în Times Square

Poliţia din New York (NYPD) va primi un premiu Tony - care recompensează, din 1947, cele mai bune spectacole de teatru şi musicaluri de pe Broadway -, pentru că a evitat drama din Times Square de pe 1 mai, când o maşină-capcană a fost abandonată în centrul oraşului.

24 afișări
Imaginea articolului NYPD va primi un premiu Tony onorific, pentru "drama" evitată, pe 1 mai, în Times Square

NYPD va primi un premiu Tony onorific, pentru "drama" evitată, pe 1 mai, în Times Square (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit organizatorilor galei Tony, doi comisari ai New York Police Department (NYPD) vor primi un premiu Tony onorific în semn de "recunoştinţă pentru serviciile exemplare aduse cartierului de teatre din Manhattan în ultimii ani".

Pe 1 mai, o maşină suspectă a fost abandonată în faţa unui teatru din Times Square, chiar în timpul unei reprezentanţii. Tentativa de atac cu maşina-capcană a dus la evacuarea întregii zone şi la declanşarea unor operaţiuni de securitate vaste.

Charlotte Saint Martin, directoarea asociaţiei de teatre locale Broadway League, a declarat că atentatul demascat de poliţie "plasează performanţele NYPD pe scenă, astfel încât dorinţa lor este de a-i recompensa pentru devotamentul lor de zi cu zi".

Gala premiilor Tony va avea loc pe 13 iunie.

Acordate de American Theatre Wing şi de League of American Theatres and Producers, premiile Tony au fost create în 1947, în memoria Antoinettei ("Tony") Perry, preşedinta American Theatre Wing, în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

Din 1978, gala premiilor Tony este difuzată de postul de televiziune CBS.

Aproximativ 750 de specialişti din industria teatrului - actori, regizori, jurnalişti - votează câştigătorii premiilor Tony.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici