O artistă a primit despăgubiri de un milion de lire sterline, după ce a câştigat un proces pentru defăimare împotriva unui YouTuber

561 afișări
Imaginea articolului O artistă a primit despăgubiri de un milion de lire sterline, după ce a câştigat un proces pentru defăimare împotriva unui YouTuber

O artistă a primit despăgubiri de un milion de lire sterline, după ce a câştigat un proces pentru defăimare împotriva unui YouTuber

Cardi B a primit despăgubiri de aproape 1 milion de lire sterline după ce a câştigat un proces pentru defăimare împotriva unui YouTuber. Artista rapp şi compozitoarea, cunoscută pentru melodii, precum “I like it”, “Money” şi “WAP” a primit acuzaţii false din partea lui Latasha Kebe, o youtuberiţă cunoscută sub pseudonimul “Tasha K”.

Ea a fost obligată să îi plătească lui Cardi B despăgubiri în valoare de 927.437,50 de lire sterline, conform agenţiei de presă, PA.

În timpul procesului, avocaţii cântăreţei, Belcalis Marlenis Almánzar, sub numele său real, au declarat că Kebe a iniţiat „o campanie, cu scopul de a deteriora şi distruge reputaţia lui Cardi B, printre fanii săi şi publicul consumator.”

De asemenea, ei susţin că în anul 2018, Kebe a făcut declaraţii false şi degradante, spunând publicului că artista ar fi lucrat în trecut ca prostituată. Aceste acuzaţii i-ar fi cauzat vedetei jenă, umilire, chinuri mentale şi suferinţă emoţională.

Autor: Diana Zlătescu

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici