O carte despre ascensiunea lui Obama, lansată la Bucureşti

O carte despre traseul parcurs de Barack Obama până la alegerea sa drept preşedintele SUA, va fi lansată, marţi, la Centrul Cultural American din Bucureşti, de editura PuzzleWorks.

130 afișări
Imaginea articolului O carte despre ascensiunea lui Obama, lansată la Bucureşti

O carte despre ascensiunea lui Obama, lansată la Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Povestea ascensiunii lui Obama, de la o copilărie modestă în Hawaii şi Indonezia, trecând prin perioada Chicago, până în momentul transformării sale ca fenomen politic, este prezentată într-un volum ilustrat de 96 de pagini, conţinând reportajele şi analizele jurnaliştilor politici ai revistei Time.

"Preşedintele Obama: Drumul către Casa Albă" prezintă şi fotografii memorabile din culisele campaniei şi din viaţa privată a primului preşedinte de culoare al SUA, realizate de Callie Shell, care a documentat parcursul lui Obama încă de la începutul cursei sale pentru preşedinţie.

Volumul, publicat în întreaga lume în peste un milion de exemplare, va fi lansat la Bucureşti, în cadrul unei conferinţe, marţi, de la ora 11.00, la Centrul Cultural American, cu ocazia învestirii oficiale a lui Barack Obama ca preşedinte al SUA.

La eveniment, va lua cuvântul Julie O’Reagan, ataşatul cultural al Ambasadei Statelor Unite.

Citeşte şi:

Obama a ajuns la Washington

Obama pledează pentru o "nouă declaraţie de independenţă"

Ceremonia învestirii preşedintelui american, eveniment cu semnificaţii istorice

Peste 40.000 de agenţi vor asigura securitatea la inaugurarea lui Obama

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici