O carte pe zi: „Cele cinci priorităţi în viaţă”, de John P. Strelecky

Un amestec de exemple concrete, principii şi emoţii care îi ajută pe lideri să ajungă acolo unde şi-au propus.

1042 afișări
Imaginea articolului O carte pe zi: „Cele cinci priorităţi în viaţă”, de John P. Strelecky

Probabil mulţi dintre eventualii cititori ai acestei rubrici vor fi auzit, poate chiar l-au citit pe autorul cărţii semnalate astăzi, mai cu seamă că, aşa cum se menţionează pe manşeta copertei pe care o prezentăm alăturat, este autorul unor besteselleruri precum „Cafeneaua de la capătul lumii” şi „Întoarcerea la Cafeneaua de la capătul lumii”, traduse în 35 de limbi, între care şi româna.

La treizeci şi trei de ani, după un eveniment care i-a schimbat viaţa, Strelecky a scris prima sa carte, „Cafeneaua de la capătul lumii” (The Why Café). Lucrarea a cunoscut un succes fulgerător, reprezentând o sursă de inspiraţie pentru cititori de pe toate continentele. I-au urmat alte volume, printre care Life Safari, Cele cinci priorităţi în viaţă (The Big Five for Life), Întoarcere la Cafeneaua de la capătul lumii (Return to The Why Café), Ahas! – Moments of Inspired Thought şi The Big Five for Life Continued. Prin intermediul scrierilor şi apariţiilor sale televizate şi la radio, mesajul lui John a ajuns la oameni de pretutindeni, motivându-i să-şi trăiască vieţile aşa cum îşi doresc cu adevărat.

Despre ce este vorba în noul său bestseller?

Scriu editorii: „Thomas Derale, un om de afaceri din Chicago, ştie ce înseamnă cu adevărat leadershipul de succes: companiile sale fac averi, angajaţii îl iubesc, iar clienţii sunt dispuşi să aştepte săptămâni întregi doar pentru a putea colabora cu el. La vârsta de cincizeci şi cinci de ani, Derale află că este pe moarte. Dar, chiar şi în acest act final al vieţii sale, Thomas rămâne o adevărată sursă de inspiraţie pentru toţi cei din jurul său. Printr-o serie de ultime întâlniri şi discuţii cu cei mai importanţi oameni din viaţa lui – îndeosebi cu soţia sa, Maggie, şi cu protejatul său, Joe, care îl priveşte pe Thomas ca pe un mentor –, ajungem să-i cunoaştem viaţa, concepţiile solide de business şi impactul autentic pe care l-a avut, în plan personal şi profesional, asupra tuturor celor care i-au fost tovarăşi de drum de-a lungul vieţii.

O altfel de parabolă a lumii afacerilor, <<Cele cinci priorităţi în viaţă>> vă va schimba pentru totdeauna viziunea asupra existenţei, asupra muncii şi leadershipului. Puteţi aplica principiile expuse în această carte nu doar pentru a fi un lider de succes în carieră, ci şi pentru a fi mereu stăpân pe situaţie, în comunitate, în familie şi în toate aspectele vieţii de zi cu zi”.

John P. Strelecky – Cele cinci priorităţi în viaţă. Traducere din limba engleză de Fabiana Florescu. Editura Litera, colecţia Introspectiv. 250 pag.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici