O carte pe zi: „Soţul meu e un străin” de Anna Bell

Ce se întâmplă când bărbatul cu care eşti căsătorită nu-şi mai aminteşte de tine? Te poţi îndrăgosti de două ori de acelaşi bărbat?

112 afișări
Imaginea articolului O carte pe zi: „Soţul meu e un străin” de Anna Bell

O carte pe zi: „Soţul meu e un străin” de Anna Bell

Elli are o viaţă perfectă: o căsătorie fericită, o fiică minunată, un al copil pe cale să se nască. Brusc, soţul devine amnezic, uită totul, inclusiv relaţia lor. Dar Ellie de hotărâtă să-şi recupereze soţul.

Scriu editorii:

„Anna Bell creionează cu umor, emoţie şi tact povestea lui Ellie, ce pare a avea viaţa perfectă: o căsnicie fericită, o fiică superbă şi un copil pe drum. Însă semnele de amnezie ale soţului ei schimbă brusc cursul firesc al vieţii, iar protagonista se găseşte în poziţia de a reface legătura dintre ei.

Pe măsură ce se redescoperă unul pe celălalt, Ellie îşi dă seama că, pentru prima dată, îl descoperă pe adevăratul Max. De asemenea, află că, înainte de a-şi pierdere memoria, Max ascundea un secret uriaş faţă de ea. Oare noul lor început se va dovedi a fi un fals, chiar acum când pare că s-ar putea reîndrăgosti unul de celălalt?

Pe măsură ce acţiunea curge, personajele prind dimensiune, iar dialogurile devin din ce în ce mai spumoase, povestea lui Anna Bell pare a dobândi datele necesare unui clasic scenariu pentru comediile romantice.”

Anna Bell – Soţul meu e un străin. Traducere din limba engleză de Vasile Butuza. Editura RAO. 337 pag.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
carte,
anna bell,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici