„Ochii pe mine! ”, cu Vlad Craioveanu – invitaţi la Aleph News – Dana Războiu, fostă prezentatoare TV, Iulian Văcărean – preşedinte al Asociaţiei „Beneva” şi comisar-şef Angela Chirvăsuţă din cadrul Institutului de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii

Vlad Craioveanu te invită la o ediţie specială a talk-show-ul „Ochii pe mine!”, din 25 noiembrie, de la ora 21.00!

121 afișări
Imaginea articolului „Ochii pe mine! ”, cu Vlad Craioveanu – invitaţi la Aleph News – Dana Războiu, fostă prezentatoare TV, Iulian Văcărean – preşedinte al Asociaţiei „Beneva” şi comisar-şef Angela Chirvăsuţă din cadrul Institutului de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii

Este „Ziua Internaţională pentru eliminarea violenţei împotriva femeilor” şi îţi propunem să demontăm împreună mitul „bătăii ruptă din Rai” care duce, nu de puţine ori, la tragedii inimaginabile.

Dana Războiu îţi vorbeşte – amintind propria sa experienţă – ce înseamnă violenţa sub toate formele ei şi cum reuşim să o combatem, în primul rând, prin educaţie. Cum îndepărtăm sentimentul de frică în care victimele ajung să fie captive, dar şi cum îi ferim pe copiii noştri să fie martorii unor scene de violenţă care îi vor marca pentru întotdeauna?

La rândul său, Iulian Văcărean este unul dintre oamenii care luptă împotriva violenţei, încercând, pe cât posibil, să schimbe mentalităţi. Invitatul lui Vlad Craioveanu susţine că în România, o femeie din patru primeşte bătaie în loc de flori. Tocmai de aceea, a gândit campania „Violenţa Domestică” într-o formă uşor atipică, dar cu un mesaj de conştientizare puternic: buchete cu bâte de baseball în loc de flori.

Cu toate acestea, de ce nu au femeile curajul să mărturisescă şi să denunţe abuzurile? Cine le apără şi cât de mult le protejează ordinul de protecţie provizoriu, eliberat de politişti? Comisar-şef Angela Chirvăsuţă îţi explică cum stau lucrurile pentru victimele violenţei şi care sunt portiţele de salvare.

Haideţi să schimbăm împreună lucrurile pentru ca fiecare femeie să primească flori şi nu palme! Nu rata emisiunea „Ochii pe mine!” de miercuri, 25 noiembrie, începând cu ora 21.00, la Aleph News!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici