„Ochii pe mine! ”, cu Vlad Craioveanu - invitaţi la Aleph News, Octavian Ursu, primar român din oraşul german Görlitz şi dr. Gabriel Guruţă, medic specialist infecţionist, coordonatorul campaniei de vaccinare de la Institutul Clinic Fundeni

Vlad Craioveanu te invită la o ediţie specială a talk-show-ului ,,Ochii pe mine!”, 6 ianuarie, de la ora 23.00!

351 afișări
Imaginea articolului „Ochii pe mine! ”, cu Vlad Craioveanu - invitaţi la Aleph News, Octavian Ursu, primar român din oraşul german Görlitz şi dr. Gabriel Guruţă, medic specialist infecţionist, coordonatorul campaniei de vaccinare de la Institutul Clinic Fundeni

Dacă la Timişoara a câştigat primăria Dominic Fritz – la Görlitz, cel mai estic oraş german, supranumit Hollywood-ul Europei – este edil un român. Octavian Ursu – la bază profesor de muzică şi trumpetist solo – ne spune cum a intrat în politică, dar şi cum a ajuns primar la nemţi.

Povestim şi despre cum a făcut faţă pandemiei, care este strategia germană de vaccinare, dar şi cum face faţă prejudecăţilor din politică.

Nicio zi fără subiectul vaccinării pe meleaguri româneşti! Aşa că, dr. Gabriel Guruţă, invitatul lui Vlad Craioveanu din partea a doua a emisiunii, îţi vorbeşte despre cum vaccinarea antigripală se suprapune cu vaccinarea anti-Covid 19. Îţi explică ce înseamnă acest lucru, atât pentru pacienţi, cât şi pentru sistemul medical din ţara noastră. Ce facem însă cu posibilele reacţii adverse la persoanele care au alergii, dar şi cu anxietăţile şi temerile oamenilor cu privire la siguranţa vaccinului?

Hai să dăm liber la vaccinare şi la poveşti care bat filmul! O ediţie specială ,,Ochii pe mine!” pe care nu vrei  să o ratezi miercuri, 6 ianuarie, începând cu ora 23.00, la Aleph News!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici