„Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu, invitaţi la Aleph News - Alexandra Mircea, medic stomatolog şi Mihai Păun, directorul Festivalului Electric Castle

Vlad Craioveanu te invită la o ediţie specială a talk-show-ului „Ochii pe mine!”, 4 decembrie, de la ora 21.00!

257 afișări
Imaginea articolului „Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu, invitaţi la Aleph News - Alexandra Mircea, medic stomatolog şi Mihai Păun, directorul Festivalului Electric Castle

Dacă Covid-ul ţi-a îngheţat zâmbetul pe buze, noi ne străduim să ţi-l recuperezi. După şase ani de studii la Facultatea de Medicină Dentară şi trei ani specializare în Parodontologie, medicul stomatolog Alexandra Mircea şi-a făcut un scop din a reda, la propriu, zâmbetul oamenilor.

Pentru invitata lui Vlad Craioveanu pandemia a venit cu provocări, dar şi cu decizii care au adus-o mai aproape de pacienţii săi. În ţara în care mulţi străini apelează la serviciile dentiştilor noştri, cât de des merge românul la stomatolog şi cât de mult s-au schimbat obiceiurile în perioada Covid-19?

Şi după o vizită la dentist, îţi propun să pornim în căutarea distracţiei pierdute. Într-un an în care epidemia ne-a răpit bucuria concertelor fără mască şi restricţii, Mihai Păun îţi spune povestea Electric Castle, primul festival din România cu un documentar prezent pe Netflix.

Invitatul lui Vlad Craioveanu vorbeşte şi despre provocări, pierderi, strategii, reinventare, dar şi despre campania #MyRayOfHope, gândită special pentru fanii festivalului.

Rămâi cu ochii pe Vlad Craioveanu, într-o ediţie pe care nu vrei să o ratezi, vineri, 4 decembrie, începând cu ora 21.00, la Aleph News!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici