„Ochii pe mine! ”, cu Vlad Craioveanu - invitaţi la Aleph News, Ştefan Dascălu, cercetător la Universitatea Oxford şi artistul Liviu Teodorescu

Vlad Craioveanu te invită la o ediţie specială a talk-show-ului ,,Ochii pe mine!”, 4 ianuarie, de la ora 23.00!

282 afișări
Imaginea articolului „Ochii pe mine! ”, cu Vlad Craioveanu - invitaţi la Aleph News, Ştefan Dascălu, cercetător la Universitatea Oxford şi artistul Liviu Teodorescu

Cu Ştefan Dascălu, expert în imunologie la Universitatea Oxford, întoarcem pe toate părţile subiectul vaccinării. Invitatul lui Vlad Craioveanu îţi spune care sunt vaccinurile aprobate în Marea Britanie, gradul de eficienţă al fiecăruia, dar şi cât de importantă este vaccinarea în masă într-o perioadă în care lupta cu virusul nu este nici pe departe încheiată.

Este vaccinul eficient şi în cazul noilor tulpini de Covid-19? Au oamenii motive să fie reticenţi la vaccinare şi cât de importantă este, în tot acest puzzle, comunicarea din partea autorităţilor?

Şi de la vaccinarea noastră cea de toate zilele, avem nevoie întotdeauna de o porţie de muzică şi de poveşti ale artiştilor noştri în perioada pandemiei. Despre toate acestea, vorbim cu Liviu Teodorescu, cel care îţi spune cât de importante sunt reinventarea şi redescoperirea, într-o perioadă care se încăpăţânează să-i ţină pe artişti departe de scenă şi de aplauzele oamenilor. Dar, vorba aceea, the show must go on şi în 2021!

Dacă te tentează subiectele noastre, te invit la o ediţie special  ,,Ochii pe mine!” pe care nu vrei  să o ratezi, luni, 4 ianuarie, începând cu ora 23.00, la Aleph News!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici