OTV continuă să fie amendat de CNA, deşi postul nu mai emite din 22 ianuarie

Postul OTV, care nu mai are licenţă audiovizuală din 22 ianuarie, a fost amendat de CNA cu suma de 10.000 de lei, pentru că, pe 17 ianuarie, televiziunea a făcut "publicitate politică" unui candidat la Primăria Slatina, în afara perioadei legale de campanie pentru alegerile locale parţiale.

234 afișări
Imaginea articolului OTV continuă să fie amendat de CNA, deşi postul nu mai emite din 22 ianuarie

OTV continuă să fie amendat de CNA, deşi postul nu mai emite din 22 ianuarie (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de joi, emisiunea "Dan Diaconescu Direct" difuzată pe OTV în data de 17 ianuarie, în urma căreia Consiliul a primit trei sesizări.

Potrivit reprezentanţilor CNA, în respectiva emisiune a fost promovat Radu Orzață, candidat din partea PP-DD la Primăria Slatina.

Totuşi, campania electorală în audiovizual pentru alegerile locale parţiale din 3 februarie a început din punct de vedere legal în data de 21 ianuarie 2013 şi se va încheia în ziua de sâmbătă, 2 februarie 2013, la ora 07.00.

Astfel, la propunerea lui Răsvan Popescu, membru al CNA, postul OTV a fost amendat cu 10.000 de lei. Amenda a fost aprobată cu unanimitate de voturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici