(P) Ascultă sunetul Vienei direct în Bucureşti la Vienna Summer Night Concert - FOTO

În premieră, pe 26 mai, 4 orase europene, printre care şi Bucureştiul, vor asculta acelaşi sunet, în acelaşi timp. Vienna Summer Night Concert al Orchestrei Filarmonice din Viena, va fi transmis în direct la un eveniment public şi cu acces gratuit în Parcul Unirii, pe 26 mai, de la ora 21.15.

507 afișări
Imaginea articolului (P) Ascultă sunetul Vienei direct în Bucureşti la Vienna Summer Night Concert - FOTO

Ascultă sunetul Vienei direct în Bucureşti la Vienna Summer Night Concert

Live din grădinile impresionante ale Palatului Schönbrunn, programul va include opere ale lui Georges Bizet, Hector Berlioz, Francis Poulenc şi Maurice Ravel, sub conducerea dirijorală a lui Semyon Bychkov şi cu participarea pianistelor Katia şi Marielle Labèque.

Cu o zi înainte de eveniment, Biroul de Turism al Vienei va organiza în Parcul Unirii un stand cu informaţii despre concert şi despre Viena ca destinaţie de vacanţă în topul preferinţelor românilor. Tot aici, vei putea testa jocul muzical interactiv NAMADEUS, care face muzică din numele celor jucătorilor, transformându-l într-o interpretare originală a lui Mozart. Jocul e disponibil pentru bucureşteni pentru o prima interacţiune în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor, în seara de 21 mai, în curtea Muzeului Naţional de Artă a României. Iar în Parcul Unirii încă din 25 mai, ora 16.00.

Mai mult, eşti invitat să participi la un concurs care te îndeamnă la călătorit. Pe parcursul concertului, dacă postezi experienţa ta din timpul transmisiunii pe Twitter sau Instagram sub hashtagul #viennaconcert, poţi câştiga o excursie pentru două persoane la Viena în perioada 29 decembrie 2016 – 1 ianuarie 2017, care include zborul, cazarea într-un hotel de patru stele, cartele Vienna Card pentru transport gratuit intraurban, dar şi un Meet & Greet cu Orchestra Filarmonică din Viena în timpul repetiţiilor pentru Concertul de Anul Nou.

 Viena Summer Night Concert 2015/ Sursa foto: Richard Schuster

 Viena Summer Night Concert 2015/ Sursa foto: Richard Schuster

Concertul este organizat de Biroul de Turism al Vienei şi Orchestra Filarmonică din Viena şi face parte dintr-o serie de evenimente exclusive sub motto-ul noului an: „2017: al ritmo di Vienna“, poziţionând capitala muzicii, Viena, în prim plan. În Parcul Unirii veţi găsi un ecran HD în decorul celebrei Gloriette vieneze, pături de picnic pentru a putea asculta concertul în cele mai bune condiţii, dar şi pelerine de ploaie.

Mai multe informaţii despre eveniment sau despre Viena, capitala europeană a muzicii, găsiţi pe www.concert.vienna.info dar şi aici:

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici