(P) Fundaţia Orange organizează concursul "Lumea prin culoare şi sunet". 350.000 de euro pentru câştigători

Fundaţia Orange organizează în următoarea perioadă o nouă ediţie a concursului de proiecte "Lumea prin culoare şi sunet". La acesta pot participa atât instituţiile publice, cât şi organizaţiile neguvernamentale şi nonprofit cu profil educaţional, cultural şi medical care au în vedere implementarea unor proiecte inovatoare în beneficiul celor cu deficienţe de vedere, de vorbire şi de auz.

162 afișări
Imaginea articolului (P) Fundaţia Orange organizează concursul "Lumea prin culoare şi sunet". 350.000 de euro pentru câştigători

Fundaţia Orange organizează concursul "Lumea prin culoare şi sunet". 350.000 de euro pentru câştigători

Suma totală pusă la dispoziţia organizaţiilor care vor câştiga concursul va fi de 350.000 de euro, fiecare proiect urmând să obţină între 20.000 de euro şi 50.000 de euro care să ajute la implementarea sa în perioada 2014 - 2015.

Cei care vor să participe la concursul "Lumea prin culoare şi sunet" organizat de către reprezentanţii Fundaţiei Orange îşi pot depune proiectele pe adresa de e-mail fundatia.orange@orange.com, până pe data de 27 ianuarie 2014, la ora 13:00. După acest termen proiectele vor fi trece printr-o etapă de evaluare şi de selecţie.

Mai multe detalii privind criteriile de participare, sunt disponibile aici http://www.fundatiaorange.ro/finantare/index.html.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici