Patriciu: Iucinu nu are dreptate când vorbeşte despre nulitatea contractului pentru "Adevărul"

Omul de afaceri Dinu Patriciu a declarat, marţi, că nu are nicio legătură cu procesul dintre moştenitorii acţiunilor ziarului "Adevărul", menţionând că Iucinu nu are dreptate când vorbeşte de nulitatea contractului, invocând o decizie judecătorească prin care a fost scos din proces.

20 afișări
Imaginea articolului Patriciu: Iucinu nu are dreptate când vorbeşte despre nulitatea contractului pentru "Adevărul"

Patriciu: Iucinu nu are dreptate când vorbeşte despre nulitatea contractului pentru "Adevărul" (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Nu are niciun fel de dreptate. Contractul este foarte clar, li se rezervă moştenitorilor o parte de trei optimi care trebuie să o împartă între ei. Deci, eu nu am absolut nimic de a face cu acest proces", a susţinut Dinu Patriciu.

Omul de afaceri a subliniat că există o hotărâre judecătorească definitivă şi irevocabilă prin care Curtea l-a scos din procesul dintre moştenitorii acţiunilor "Adevărul".

"De altfel, printr-o hotărâre definitivă şi irevocabilă, Curtea m-a scos din proces şi se judecă între ei pe restul acţiunilor", a conchis Patriciu.

Andrei Iucinu Tinu - fiul nelegitim al ziaristului Dumitru Tinu care a decedat într-un accident rutier - are dreptul la trei optimi din acţiunile ziarului "Adevărul", potrivit deciziei de luni a Tribunalului Bucureşti, care a respins contestaţia fiicei şi soţiei jurnalistului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici