Patru "spectacole - poveşti de viaţă", la Noaptea One Man Show-ului, marţi, la Teatrul În Culise

Patru "spectacole - poveşti de viaţă", care scot la lumină forţa actorului de pe scenă, vor fi prezentate la Noaptea One Man Show-ului, care se va desfăşura marţi, la Teatrul În Culise din Copper´s Pub din Bucureşti.

117 afișări
Imaginea articolului Patru "spectacole - poveşti de viaţă", la Noaptea One Man Show-ului, marţi, la Teatrul În Culise

Patru "spectacole - poveşti de viaţă", la Noaptea One Man Show-ului, marţi, la Teatrul În Culise (Imagine din timpul spectacolului "Cheia Succesului")

"Patru personaje din lumi diferite, cu limbi de aur, vin în faţa ta să-ţi spună poveşti ascuţite despre viaţă. O să auzi idei nebuneşti şi dureros de amuzante despre nedreptate socială, setea de îmbogăţire şi lipsa de scrupule, despre o libertate închipuită şi deşertăciunea existenţei, despre visuri şi idealuri", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

La Noaptea One Man Show-ului va fi prezentat "Moscova-Petuski", un spectacol de teatru cu umor trist şi metafizic, care spune povestea lui Venichka - un rus intelectual alcoolic, care călătoreşte cu trenul de la Moscova la Petuski pentru a-şi vizita iubita şi fiul. În lungul drum spre locul speranţei, Kostea bea şi filosofează, cu umor, despre viaţă, despre Rusia, despre America, despre slujba lui de brigadier, despre zădărnicia existenţei. I se întâmplă multe lucruri interesante, călătoria lui fiind o aventură iniţiatică, un drum spre autocunoaştere. Spectacolul este realizat după un text de Venedikt Erofeev, cu Richard Bovnoczki, în regia lui Theo Herghelegiu.

"Actorul" este o comedie care arată o faţă mai puţin cunoscută a acestei meserii - atunci când proiectele întârzie să apară, actorul se transformă într-un om lipsit de scrupule şi face orice să supravieţuiască şi să-şi continue menirea. Iar spectatorii nu pot decât să se amuze de absurdul situaţiei. Spectacolul este bazat pe textul "Telegrama" , al lui Aldo Nicolaj, cu Alex Vlad, în regia lui Cristian Bajora.

De asemenea, marţi, va fi prezentat spectacolul "Cheia Succesului", un one woman show teribil de amuzant, care spune o poveste despre drumul sexului frumos spre o carieră în film. Viaţa fetelor e grea, iar viaţa fetelor care vor să joace în filme e şi mai grea. Dar Raluca nu se plânge, Raluca învaţă, Raluca e ascultătoare, Raluca exersează, Raluca e înţelegătoare, Raluca râde, Raluca nu se supără, Raluca e încântătoare. De ce? Pentru că Raluca are... "cheia succesului" şi nu se sfieşte să o arate tuturor, se arată în comunicatul citat. Regia spectacolului îi aparţine Danei Voicu, cu Raluca Botez, după o idee de Alan Bennett.

Un alt spectacol care va fi prezentat marţi este "O seară cu BG". BG este omul cu adevărat liber, pe care spectatorul trebuie să-l întâlnească pentru a-şi da seama că libertatea sa e închipuită şi că, uşor - uşor, toţi oamenii se afundă în mizerie. Dar totul este tratat într-o manieră atât de amuzantă că spectatorii vor fi surprinşi ca pot râde la asemenea anormalităţi. Spectacolul este regizat de Cristian Bajora, pe un text de Theo Herghelegiu, cu Ionuţ Iftimiciuc.

Intrarea la eveniment costă 50 de lei, iar rezervarea este obligatorie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici