Peste 3 milioane de români au urmărit marţi "Vocea României", la Pro TV

Peste 3 milioane de români au urmărit marţi show-ul "Vocea României", difuzat de Pro TV, emisiunea fiind lider de audienţă detaşat pe toate segmentele de public, informează televiziunea.

457 afișări
Imaginea articolului Peste 3 milioane de români au urmărit marţi "Vocea României", la Pro TV

Peste 3 milioane de români au urmărit, marţi, "Vocea României", la Pro TV

Cea de-a cincea ediţie a audiţiilor pe nevăzute din cel de-al doilea sezon al emisiunii "Vocea României", difuzată în intervalul orar 20.16 - 22.29, a înregistrat pe publicul comercial din mediul urban o audienţă medie de 13,1 puncte de rating şi 26,5% cotă de piaţă, în timp ce Antena 1 se clasa pe locul al treilea, cu 5,5 puncte de rating şi 11,1% cota de piaţă, după Kanal D, care a înregistrat 7,2 puncte de rating şi 14,6% cota de piaţă.

Clasamentul rămâne acelaşi şi pe întregul public din mediul urban, Pro TV situându-se tot pe primul loc, cu 11,1 puncte de rating şi 20,8% cota de piaţă, în timp pe Antena 1 s-a clasat pe locul al treilea, cu 4,5 puncte de rating şi 8,5% cota de piaţă, după Kanal D, care a obţinut 8,5 puncte de rating şi 15,9% cota de piaţă.

Au mai rămas doar câteva locuri în echipele de la "Vocea României". Cea de-a cincea ediţie a adus şi de această dată concurenţi unul şi unul.

Ştef Răzvan a reuşit să o convingă pe Loredana să-şi întoarcă scaunul şi, în acelaşi timp, i-a demonstrat iubitei sale că are toate motivele să-şi continue cariera muzicală. Răzvan a spus că aceasta nu este deloc de acord ca el să cânte şi că, de multe ori, trebuie să-i ascundă prietenei sale faptul că are concerte.

Cristina Bondoc este deja cunoscută telespectatorilor Pro TV din finala show-ului "Românii au talent", dar a reuşit să impresioneze încă o dată şi la "Vocea României". Loredana, Marius Moga şi Horia Brenciu şi-au întors scaunele, dar ea l-a ales pe Moga. După ce a aflat de decizia Cristinei, Horia a ajuns şi el la o concluzie: "Cred că anul viitor îmi fac cârlionţi".

Diana Moşneagu, în vârsta de 15 ani, a reuşit să ocupe un loc în echipa lui Horia Brenciu, în timp ce Camelia Marinescu, care a renunţat la cariera de economist pentru muzică, a intrat în echipa lui Smiley.

În vârstă de 20 de ani, Claudiu Zamfira din Târgovişte merge mai departe în echipa lui Marius Moga, iar Teodor Manciulea, un puşti de 16 ani, s-a alăturat echipei Loredanei. Mihai Toma, care a renunţat la IT pentru muzică, a intrat în echipa lui Marius Moga, iar un nume deja cunoscut în industria muzicală, Tibi Scobiola, l-a ales pe Smiley. Seara a fost încheiată de Marius Bălan, care s-a alăturat echipei lui Horia Brenciu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici