Peter O'Toole şi-a lăsat amprentele în cimentul de la Hollywood

Actorul irlandez Peter O'Toole şi-a lăsat amprentele în cimentul de la Hollywood, alături de cele aparţinând altor legende ale cinematografiei, expuse în faţa Grauman's Chinese Theatre din Los Angeles.

258 afișări
Imaginea articolului Peter O'Toole şi-a lăsat amprentele în cimentul de la Hollywood

Peter O'Toole şi-a lăsat amprentele în cimentul de la Hollywood (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul filmului "Lawrence al Arabiei" a atras mulţi spectatori la ceremonia de duminică, în timpul căreia şi-a lăsat amprentele mâinilor şi picioarelor în cimentul din faţa Grauman's Chinese Theatre, informează contactmusic.com.

Actorul irlandez în vârstă de 78 de ani a fost îndelung aclamat de către spectatorii prezenţi la eveniment. Printre invitaţi s-au aflat actriţele Anjelica Huston, Rose McGowan, Barbara Hershey şi Illeana Douglas.

Peter O'Toole a fost nominalizat de opt ori la premiile Oscar, fără a câştiga însă mult râvnitul trofeu. Actorul irlandez a câştigat totuşi patru Globuri de Aur, un premiu BAFTA, un premiu Emmy şi a primit din partea Academiei de film americane Oscarul onorific pentru întreaga carieră în anul 2003.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici