Postul Digi Film 1 a primit aprobarea CNA pentru a emite în HD

Postul Digi Film 1, deţinut de compania de cablu RCS & RDS, a primit, joi, aprobarea Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) de a emite în format High Definition (HD).

194 afișări

Televiziunea de filme Digi Film este difuzată pe două canale, unul principal, Digi Film 1, şi unul secundar, Digi Film 2. Difuzarea posturilor Digi Film 1 şi Digi Film 2, ale companiei RCS&RDS, a fost aprobată de CNA, în regim pay per view, în septembrie 2008. Un an mai târziu, aceste posturi tematice au primit aprobarea CNA de a difuza şi program gratuit pentru public, în pachetul de bază al operatorului de cablu.

În ianuarie anul acesta, RCS & RDS anunţa că relansează televiziunea de filme Digi Film, care, de la 1 februarie, urma să fie transmisă în format Pay TV, în întreaga reţea digitală de televiziune a companiei, la preţul de 3 lei pe lună.

Digi Film difuzează filme adresate întregii familii, din toate categoriile: aventură, comedie, acţiune, dramă, thriller, romantic, science fiction, istoric, horror, animaţie, musical etc.

Operatorul RCS&RDS este unul dintre cei mai mari jucători locali pe piaţa de telecomunicaţii şi este prezent pe mai multe pieţe din Europa Centrală şi de Est, cu servicii TV şi de telefonie şi date.

În afară de televiziunea de filme Digi Film (cu cele două variante: Digi Film 1 şi Digi Film 2), RCS&RDS deţine şi televiziunea generalistă 10 TV, postul sportiv Digi Sport şi canalul Digi TV Info (care difuzează, printre altele, informaţii despre ofertele şi serviciile companiei).

Totodată, RCS&RDS deţine 50% din acţiunile societăţii Music Channel SRL, care operează televiziunea muzicală Music Channel, dar şi televiziunea locală TL + (prin societatea Canal 7 SRL în care RCS&RDS este acţionar majoritar cu 51% din acţiuni).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici