"Poveste de Crăciun", spectacol de muzică, la Teatrul Masca

Teatrul Masca va prezenta joi şi vineri "Poveste de Crăciun", un spectacol de muzică de jazz, gospel şi arii din operete celebre cu Mircea Tiberian şi Maria Răducanu.

2 afișări
Imaginea articolului "Poveste de Crăciun", spectacol de muzică, la Teatrul Masca

"Poveste de Crăciun", spectacol de muzică, la Teatrul Masca

Respectând un obicei vechi de trei ani, Teatrul Masca organizează şi în acest an un spectacol de sărbători. "Poveste de Crăciun", un concert destinat tinerilor, în care atmosfera de sărbători va fi creată de Cristian Iacob alături de Mircea Tiberian, Maria Răducanu şi invitaţii lor care vor cânta jazz, muzică gospel şi arii din operete celebre.

La "Poveste de Crăciun" vor mai participa Ioana Firizan şi Vasile Şerban, studenţi la Universitatea Naţională de Muzică, acompaniaţi la pian de Lidia Butnaru, The Jazz Company, formată din Monica Ciută, Cristian Avram, Irina Sârbu, Raluca Stoica, Alexandru Unguru, Filip Risstovski şi Sânziana Tărâţă. De asemenea, vor cânta şi Pedro Negrescu la contrabass şi Liviu Butoi la saxofon şi flaut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici