Premiera filmului "Irina Palm", de Sam Garbarski, amânată pentru 25 ianuarie

Filmul "Irina Palm", cu Marianne Faithful şi Miki Manojlovic în rolurile principale, ambii nominalizaţi, anul acesta, la Premiile Academiei Europene de Film, va intra în cinematografele româneşti din mai târziu cu o săptămână decât era programat, potrivit distribuitorului, Transilvania Film.

1 afișare
Imaginea articolului Premiera filmului "Irina Palm", de Sam Garbarski, amânată pentru 25 ianuarie

Premiera filmului "Irina Palm", de Sam Garbarski, amânată pentru 25 ianuarie

Filmul regizorului Sam Garbarski va rula din 25 ianuarie, la Hollywood Multiplex şi la Movieplex, din Bucureşti, şi nu din 18 ianuarie, cum era stabilit.

"Nu am primit încă materialele pentru promovarea filmului şi de aceea am hotărât să amânăm cu o săptămână premiera filmului", a delarat pentru MEDIAFAX Raluca Papanicoglu, PR Manager Transilvania Film.

Drama "Irina Palm" prezintă povestea lui Maggie, interpretată de Marianne Faithfull, o văduvă de 50 de ani, care are nevoie disperată de bani pentru a plăti o operaţie costisitoare ce i-ar putea salva viaţa nepotului ei. După câteva încercări nereuşite de a-şi găsi de lucru, hoinărind pe străzile din Soho, Londra, intră într-un magazin pe care scrie "Sexy World", şi care are afişat un anunţ prin care se caută hostesă. Disperată, femeia se angajează la acest magazin şi devinde celebră sub numele de Irina Palm.

"Irina Palm" - o coproducţie Belgia, Luxemburg, Marea Britanie, Germania, Franţa, din 2007, a mai fost proiectat în România la TIFF, în această vară.

Actorii Marianne Faithful şi Miki Manojlovic au fost nominalizaţi la Premiile Academiei Europene de Film, care se decerneză pe 1 decembrie, la Berlin, pentru "cea mai bună actriţă europeană" şi, respectiv, "cel mai bun actor european".

Un alt film distribuit de Transilvania Film, "Paranoid Park", ecranizarea romanului omonim de Blake Nelson, în regia lui Gus van Sant, cu debutanţii Gabe Nevins şi Daniel Liu în rolurile principale, va intra în cinematografele româneşti din 14 martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici