Preselecţii pentru emisiunea "Românii au talent", sâmbătă la Bucureşti

Caravana "Românii au talent" va ajunge la Bucureşti sâmbătă, de la ora 10.00, românii fiind aşteptaţi la Hotel Crowne Plaza din Capitală la preselecţiile show-ului de la Pro TV.

608 afișări
Imaginea articolului Preselecţii pentru emisiunea "Românii au talent", sâmbătă la Bucureşti

Preselecţii pentru emisiunea "Românii au talent", sâmbătă la Bucureşti

Caravana "Românii au talent" a ajuns la final. Bucureştiul este ultima şansă a celor care vor să demonstreze că pot fi eroii unei ţări întregi. Sâmbătă, începând cu ora 10.00, românii sunt aşteptaţi la Hotel Crowne Plaza din Capitală la preselecţiile show-ului de la Pro TV.

Indiferent de vârstă sau ocupaţie, talentul este tot ce contează în lupta pentru titlul de cel mai talentat român şi un premiu de 120.000 de euro.

După mii de kilometri şi mii de concurenţi din toate zonele ţării, este rândul bucureştenilor să intre şi ei în competiţia de la "Românii au talent".

La fel ca şi în celelalte oraşe, Smiley şi Pavel Bartoş vor fi printre participanţi, îi vor încuraja şi le vor afla povestea. Cei selectaţi în urma acestei preselecţii vor urca pe scena de la "Românii au talent" în faţa juriului şi a întregii ţări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici