Prima ediţie a Festivalului de Magie "Harry Houdini" are loc în weekend, la Bucureşti

Prima ediţie a Festivalului de Magie "Harry Houdini" va avea loc la Bucureşti, între 17 şi 19 septembrie, informează Teatrul de Comedie din Capitală.

37 afișări
Imaginea articolului Prima ediţie a Festivalului de Magie "Harry Houdini" are loc în weekend, la Bucureşti

Prima ediţie a Festivalului de Magie "Harry Houdini" are loc în weekend, la Bucureşti

Festivalul îşi propune să ofere publicului român o incursiune în fascinanta lume a magiei, dezvăluind tainele unei arte puţin promovate în România, dar cu un mare impact asupra raţiunii şi imaginaţiei individului.

Timp de trei zile, în zona Smârdan, Şelari, Strada Franceză, Strada Sfântu Dumitru şi în incinta Teatrului de Comedie vor fi prezentate spectacole ce îmbină arta magiei cu dansul, muzica şi teatrul. Spectatorii sunt invitaţi să descopere mai multe stiluri ce aparţin artei magiei: de la "street magic show", în care magicienii interacţionează cu trecătorii, la "close-up magic", spectacole ce se vor desfăşura în Sala Studio a Teatrului de Comedie, şi până la "stage magic show", spectacole prezentate pe scena amplasată în faţa Teatrului de Comedie, precum şi în Sala Mare.

"Este foarte greu să pariezi pe cultură în această perioadă destul de tulbure, însă ne-am dorit de mult acest festival şi am certitudinea că va fi foarte apreciat de bucureşteni. Îi aşteptăm cu mic cu mare şi sperăm să le placă atât de mult încât să şi-l dorească şi la anul, iar în timp să devină o tradiţie şi un punct de reper pentru arta magiei în Europa", spune Andrei Teaşcă, preşedintele Teatrului de Magie şi principalul organizator al festivalului.

La spectacolele de la Sala Mare (300 locuri) şi Sala Studio (60 locuri), intrarea este liberă în limita locurilor disponibile. Accesul se face pe baza tichetelor gratuite, care se ridică de la casa de bilete a Teatrului de Comedie în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, în intervalul orar 11.30 - 20.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici