Prima ediţie a noului sezon "Ce se întâmplă, doctore? " a fost lider de audienţă

Prima ediţie a noului sezon al emisiunii "Ce se întâmplă, doctore?", difuzată sâmbătă la Pro TV, a fost lider de audienţă pe tronsonul său orar, peste un milion de telespectatori urmărind programul în minutul de aur, la 10.05, informează televiziunea.

199 afișări
Imaginea articolului Prima ediţie a noului sezon "Ce se întâmplă, doctore? " a fost lider de audienţă

Prima ediţie a noului sezon "Ce se întâmplă, doctore? " a fost lider de audienţă

În prima emisiune a noului sezon al emisiunii "Ce se întâmplă, doctore?", medicul Oana Cuzino a vorbit despre câteva dintre coordonatele simple, dar necesare menţinerii sănătăţii, atragând atenţia asupra faptului că este mai scump să tratezi decât să previi, fie că este vorba de efectele îmbătrânirii, de afectarea sănătăţii sau modificările de greutate corporală.

Emisiunea a fost urmărita în minutul de maximă audienţă, de de 10.05, de aproape 1 milion de români, semn că a fost aşteptată de telespectatorii dornici să afle cât mai multe informaţii despre sănătate, în toate formele ei.

Emisiunea "Ce se întâmplă, doctore?", difuzată între 10.00 şi 10.41, a fost lider de audienţă pe intervalul său orar, înregistrând la nivelul întregii ţări o audienţă medie de 3,2 puncte de rating şi 12,1% cota de piaţă, aproape dublu faţă de următoarea clasată, Antena 1, care a înregistrat doar 1,8 puncte de rating şi 6,8% cota de piaţă.

Emisiunea a fost lider de audienţă şi la nivelul publicului comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, cu o audienţă medie de 3,6 puncte de rating şi 17,3% cota de piaţă, urmată de Antena 1, cu 2 puncte de rating şi 9,6% cota de piaţă.

Clasamentul se menţine şi la nivelul întregului public din mediul urban, unde Pro TV a înregistrat o audienţă medie de 3,5 puncte de rating şi 15,1% cota de piaţă, iar Antena 3 s-a poziţionat pe locul al doilea, cu 2 puncte de rating şi 8,9% cota de piaţă.

Sandra Izbaşa, dublă campioană olimpică, a fost una dintre invitatele primei ediţii a emisiunii, în timpul căreia a divulgat secretele care o ajută să îşi ingrijească pielea şi părul atât de solicitate în timpul antrenamentelor. Gimnasta a spus că foloseşte uleiul de argan atât pentru a avea o piele sănătoasa, cât şi pentru a avea un păr bine hrănit şi îngrijit. Fire meticuloasă atât în sala de sport, cât şi în afara ei, dubla campioană olimpică a mai spus că face sport din plăcere, că este atentă la dietă şi hidratare, consumând din abundenţă apă plată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici