Principesa Rym Al Ali a Iordaniei şi Principesa Margareta, la galele B-est şi UNITER şi la FJSC

Principesa Rym Al Ali a Iordaniei vizitează România în perioada 16 - 19 aprilie, la invitaţia Principesei Margareta, ele urmând să fie prezente la închiderea Festivalului de Film Bucureşti şi la gala UNITER, precum şi să facă o vizită la Facultatea de Jurnalism - FJSC din Capitală.

287 afișări

Potrivit unui comunicat al Casei Regale, Principesa Rym Al Ali a Iordaniei, de formaţie jurnalist şi fondatoare a Institutului Iordanian de Media, va vizita România la invitaţia Principesei Margareta şi a Principelui Radu ai României.

Sâmbătă, Principesa Rym Al Ali a Iordaniei va lua parte la un dineu oficial organizat de Familia Regală a României la Palatul Elisabeta.

Duminică, Familia Regală a României şi Principesa Rym vor participa la gala de închidere a Festivalului Internaţional de Film Bucureşti, eveniment aflat sub Înaltul Patronaj al Principelui Radu, ce va avea loc la Cinematograful Studio din Capitală.

De asemenea, Principesa Rym va vizita alături de Principesa Margareta Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării a Universităţii Bucureşti, pentru a participa la o întâlnire cu profesorii şi studenţii acestei instituţii de învăţământ, luni, de la ora 11.00.

În aceeaşi zi, Principesa Rym va vizita Centrul Generaţii, susţinut de Fundaţia Principesa Margareta a României (FPMR) şi va lua parte la gala premiilor UNITER.

Vizita Principesei Rym la Bucureşti face parte din iniţiativele Familiei Regale a României destinate promovării culturii şi imaginii României în rândul elitelor internaţionale. Astfel, proiectul '"Călătoriilor regale" a adus în România membri ai familiilor regale din Europa şi Orientul Mijlociu şi personalităţi diplomatice marcante ale lumii contemporane.

Principesa Rym Al Ali a Iordaniei este de origine algeriană şi s-a născut în Egipt. Este licenţiată în literatură engleză şi are specializări în ştiinţe politice, afaceri internaţionale şi jurnalism de la Universitatea Sorbona din Paris, Institutul de Studii Politice din Paris şi Universitatea Columbia. Anterior căsătoriei cu Principele Ali Bin Al Hussein al Iordaniei, Principesa Rym a lucrat la CNN, Dubai TV, Bloomberg TV, Radio Monte Carlo Moyen Orient şi United Press Internaţional-UPI. Principesa Rym este fondatoarea Institutului Iordanian de Media care doreşte să creeze un centru de excelenţă pentru jurnaliştii din Iordania şi din regiune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici