Pro TV International a participat la şedinţa de sumar a ziarului Chicago Tribune

Pro TV International este prima televiziune din România care a participat la şedinţa de sumar a celebrului ziar Chicago Tribune, imaginile urmând să fie prezentate în cadrul materialului "Pro TV International Special - Chicago", care va fi difuzat sâmbătă şi duminică, de la ora 17:00.

405 afișări
Imaginea articolului Pro TV International a participat la şedinţa de sumar a ziarului Chicago Tribune

Pro TV International a participat la şedinţa de sumar a ziarului Chicago Tribune

Potrivit Pro TV International, românii din toată lumea vor avea ocazia să urmărească sâmbătă şi duminică, în două părţi, de la ora 17:00, "Pro TV International Special - Chicago", un material special realizat la cea de-a treia ediţie a Festivalului Origini Româneşti din Chicago, organizat de Steven Bonica şi desfăşurat în mijlocul unei comunităţi de 120.000 de români, ce locuiesc în Chicago. Evenimentul a fost prezentat de actorul Tudor Petruţ, pe care generaţii întregi l-au urmărit în rolul lui Şerban din filmul "Liceenii" şi care în prezent trăieşte în SUA.

Pe lângă imaginile de la festival şi reportajele realizate cu români de succes din Chicago, cei care nu vor rata acest material special vor avea şi o surpriză, de la un alt eveniment important desfăşurat la Romanian Heritage Center: Forumul Ziariştilor Români din SUA şi Canada.

Marian Petruţa, preşedintele North American Romanian Press Association, a oferit echipei Pro TV International, în premieră, un tur al redacţiei ziarului american Chicago Tribune. Astfel Pro TV International a devenit prima televiziune din România care a avut acces la o şedinţă de sumar a celebrului ziar care se află pe locul al optulea ca tiraj în Statele Unite ale Americii şi unde lucrează 400 de jurnalişti.

Mai mult, echipa Pro TV International a realizat şi un scurt interviu cu jurnalistul James Janega, care este şi responsabil de blogul ziarului american.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici