Pro TV, lider de audienţă vineri seară, cu "Dansez pentru tine"

Pro TV a fost lider absolut de audienţă pe toate segmentele de public, vineri seară, cu prima ediţie din cel de-al 12-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", urmărită de două milioane de spectatori în minutul de aur, înregistrat la 21.10, informează televiziunea.

937 afișări
Imaginea articolului Pro TV, lider de audienţă vineri seară, cu "Dansez pentru tine"

Pro TV, lider de audienţă vineri seară, cu "Dansez pentru tine"

Vineri seară, la Pro TV, ringul visurilor s-a redeschis pentru a douăsprezecea oară, cu dansuri din alte vremuri, costume senzaţionale, decoruri de basm, poveşti de viaţă impresionante, emoţii şi speranţe pentru cele opt vedete şi partenerii lor intraţi în competiţia "Dansez pentru tine".

Timp de cinci ore (20.30 - 01.20), show-ul prezentat de Ştefan Bănica şi Iulia Vântur a fost lider absolut de audienţă pe toate targeturile. Peste 2 milioane de români au urmărit "Dansez pentru tine" în minutul de maximă audienţă, înregistrat la 21.10. În ceea ce priveşte audientţa medie, Pro TV a condus topul cu o medie pe publicul din mediul urban de 7,1 puncte de rating şi 22,8% cotă de piaţă, mai mult decât dublu faţă de Antena 1, care a obţinut pe acelaşi interval orar doar 3,2 puncte de rating şi 10,2% cotă de piaţă. Şi pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, clasamentul a fost acelaşi, Pro TV fiind lider, cu valori duble faţă de Antena 1.

Cele opt vedete intrate sezonul acesta în competiţia visurilor au depus alături de partenerii lor juramintele care le vor călăuzi de acum înainte fiecare pas de dans. Jojo, Pepe, Mircea Solcanu, Andreea Ibaka, Alex din trupa Zero, Catrinel Sandu, Aylin şi Daniel Niţoiu au păşit pe rând în ringul de la "Dansez pentru tine", cu emoţie, speranţă şi promisiunea de a face tot ce le stă în putere pentru a-şi ajuta partenerii. Cele opt perechi s-au întrecut la Pro TV în două stiluri de dans atent pregătite, cu coregrafii care mai de care mai inventive, costume şi decoruri pe măsură: dans vechi şi dans tras la sorţi, însă cu tema "balul absolvenţilor".

Citeşte şi Solcanu şi Alex de la Zero, condamnaţi la duel. Vezi clasamentul după prima ediţie a sezonului 12

Dacă Mircea Solcanu a fost "bufonul" de la curtea regelui, Alex Piscunov, un pirat vesel, Daniel Niţoiu i-a uimit pe toţi cu explozia sa de energie şi a intrat perfect în pielea Regelui Soare, iar Pepe s-a dovedit a fi, după cum chiar Emilia Popescu a recunoscut, revelaţia serii la capitolul dans. Nici fetele nu s-au lăsat mai prejos şi au umplut de energie şi emoţie ringul: fie că au dansat salsa, cha cha, charleston sau tango, Andreea Ibaka, Jojo, Catrinel Sandu şi Aylin şi-au făcut apariţia în costume demne de curtea unui rege.

Dansurile primei ediţii din acest sezon au împărţit juriul în două tabere: în vreme ce unii au fost foarte generoşi şi au dat note mari, alţii au avut păreri foarte aspre şi au fost extrem de severi când au notat. Salsa prezentată de Catrinel Sandu şi partenerul ei, Ionuţ, a fost de-a dreptul agonie şi extaz: dacă Wilmark a sancţionat coregrafia şi le-a dat numai 6,5, Cornel Patrichi şi Emilia Popescu au apreciat interpretarea şi starea pe care au reuşit să le-o transmită cei doi şi i-au răsplătit cu 9,5. Un alt dans al contrastelor a fost cel al lui Ovidiu Danci şi Aylin, care i-au făcut să se contrazică în note de data aceasta pe Mihai Petre şi Cornel Patrichi: daca primul a fost aspru şi le-a notat cha cha-ul cu numai 6,5, cel de-al doilea i-a felicitat şi le-a adus zâmbetul pe chip cu nota 9 pe care le-a oferit-o. Când a venit rândul lui Pepe însă, atât juriul, cât şi sala au fost de aceeaşi părere: Pepe este revelaţia serii la dans. Emilia Popescu i-a mărturisit acestuia, la finalul show-ului, că nu se aştepta să descopere în el un dansator atât de bun. Pepe a smuls juriului primul 10 din concurs pentru dansul disco cu tema "balul absolvenţilor", energia şi mişcările sale explozive fiindu-i răsplătite pe deplin.

La finalul primei ediţii "Dansez pentru tine", Pepe şi partenera sa, Andreea, s-au clasat pe primul loc, urmaţi de Catrinel Sandu şi Ionuţ, Aylin şi Ovidiu, pe locul al treilea, în vreme ce Jojo şi Ionuţ şi Andreea Ibaka şi Paul au împărţit, cu punctaj egal, locul al patrulea.

Oricât de mult s-au străduit şi oricât de multe ore au petrecut la antrenamente, Mircea Solcanu şi Alex Piscunov au obţinut, vineri seară, cel mai mic punctaj, astfel că juriul i-a condamnat la primul duel al sezonului. Cu lacrimi în ochi şi sufletul sfâşiat, Alex şi Mircea au primit verdictul: au la dispoziţie o săptămâna pentru a strânge cât mai multe voturi, pentru a exersa şi mai mult şi a dovedi că merită să rămână în competiţie pentru a îndeplini visul pentru care luptă.

Mircea Solcanu dansează alături de Roxana Voina, o studentă la coregrafie care provine dintr-o familie de părinţi alcoolici. Crescută de bunica ei, Roxana şi-a găsit refugiul în dans. Visul ei este să-şi câştige traiul din marea ei pasiune, dansul, şi astfel să-şi ajute fraţii, în special pe mezina familiei, Diana. Mircea Solcanu şi Roxana pot fi votaţi prin SMS la numărul 1322, cu textul "Mircea", sau la numărul de telefon 0900.760.402.

Alex Piscunov, toboşarul trupei Zero, dansează cu Cornelia Condeescu, al cărei vis dintotdeauna a fost să devina coregraf. Mama ei i-a crescut singură pe Cornelia şi pe cei doi fraţi ai ei, de când tatăl lor i-a părăsit, pe vremea când Cornelia avea doar 2 ani. Cornelia se întreţine singură şi-şi ajută familia, dar şi-ar dori să poată să-şi ajute mama şi bunicii tot prin dans. Bunicii din partea tatălui au fost răniţi în Revoluţie şi ea îşi doreste să-i sprijine acum. Alex Piscunov şi Cornelia pot fi votaţi prin SMS la numărul 1322, cu textul "Alex", sau la numărul de telefon 0900.760.406.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici