Pro TV, lider de audienţă vineri şi sâmbătă cu semifinalele "Românii au talent"

Pro TV a fost lider de audienţă, vineri şi sâmbătă seara, când televiziunea a difuzat primele două semifinale ale emisiunii "Românii au talent", în care Narcis Iustin Ianău, trupa Ballance, soţii Luca, Adrian Ţuţu, Cristina şi Alina şi grupul Akikai au reuşit să ajungă în marea finală a show-ului.

64 afișări
Imaginea articolului Pro TV, lider de audienţă vineri şi sâmbătă cu semifinalele "Românii au talent"

Pro TV, lider de audienţă vineri şi sâmbătă cu semifinalele "Românii au talent"

Potrivit Pro TV, prima semifinală a emisiunii "Românii au talent", ce a fost difuzată vineri seară, în direct din Studiourile MediaPro din Buftea, a adunat în faţa micilor ecrane cinci milioane şi jumătate de români din întreaga ţară în minutul de maximă audienţă de la 21.44, când pe întregul public din mediul urban ratingul Pro TV ajungea la 27,8 puncte de rating. O cotă de piaţă impresionantă de 66,6% a fost înregistrată pe publicul comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, la ora 22.27.

Audienţa medie înregistrată de emisiunea "Românii au talent" difuzată vineri, în intervalul 20.29 - 23.58, a fost pe publicul din mediul urban de 20 puncte de rating, Pro TV înregistrând o cotă de piaţă de 47,3%, în timp ce Antena 1 obţinea de opt ori mai puţin, respectiv 2,6 puncte de rating şi 6,2% cota de piaţă.

Aceeaşi diferenţă a fost înregistrată de emisiunea "Românii au talent" şi pe publicul comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, când Pro TV înregistra 18,7 puncte de rating şi 52,1% cota de piaţă, iar Antena 1 doar 2,9 puncte de rating şi 8% cota de piaţă.

Pro TV a fost din nou lider detaşat de audienţă, sâmbătă, când a fost difuzată cea de-a doua semifinală a emisiunii "Românii au talent", transmisă în direct din Studiourile MediaPro din Buftea.

Audienţa medie înregistrată de emisiunea "Românii au talent", difuzată sâmbătă în intervalul 20.29 - 23.51, a fost pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani de 17,4 puncte de rating, Pro TV înregistrând o cotă de piaţă de 48,2%, în timp ce Antena 1 obţinea de şapte ori mai puţin, respectiv 2,7 puncte de rating şi 7,6% cotă de piaţă.

Diferenţa se păstrează şi la nivelul publicului din mediul urban când Pro TV înregistra 17,4 puncte de rating şi 40,5% cotă de piaţă, iar Antena 1 doar 2,7 puncte de rating şi 6,3% cotă de piaţă.

Narcis Iustin Ianău, trupa Ballance şi soţii Luca au reuşit să ajungă în marea finală a show-ului "Românii au talent" de la Pro TV, ei fiind selectaţi în ediţia de vineri seară a emisiunii, în urma voturilor publicului şi a deciziei juriului.

Pe de altă parte, sâmbătă seara, şi Adrian Ţuţu, Cristina şi Alina şi grupul Akikai au reuşit să ajungă în marea finală a show-ului de la Pro TV, în urma voturilor publicului şi a deciziei juriului.

Dacă primii şase finalişti au fost aleşi deja, următorii şase vor fi selectaţi săptămâna viitoare, pe 8 şi 9 aprilie, când se vor desfăşura ultimele două semifinale ale emisiunii "Românii au talent". Marea finală a show-ului va avea loc pe 25 aprilie, a doua zi de Paşte, şi va fi transmisă în direct din Studiourile MediaPro din Buftea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici