Profituri de 6000 de dolari pe lună din produse imaginare sau cum faci bani în Second Life!

Care credeţi ca'ă poate fi una dintre culmile bunăstării? Să faci bani cât se poate de reali într-o lume imaginară. Câţiva români au înteles asta, iar acum au afaceri serioase în Second Life, jocul care a prins la adulţii din toată lumea, potrivit www.incont.ro.

44 afișări
Imaginea articolului Profituri de 6000 de dolari pe lună din produse imaginare sau cum faci bani în Second Life!

Profituri de 6000 de dolari pe lună din produse imaginare sau cum faci bani în Second Life!

Dacă sunt buni şi mai ales harnici, ai noştri câştigă pana la 6.000 de dolari reali din vânzarea de pantofi, haine sau mobilă.

În Second Life, Crash este designer vestimentar. Are câteva magazine, cel mai mare de 32.000 de metri pătraţi, unde îşi vinde creaţiile: rochii de bal cu 2 dolari bucata.

Citeşte mai multe despre afacerile de pe Second Life pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici