Proiectul Red Spot continuă la Muzeul Ţăranului Român

Proiectul Red Spot, care vizează clădirile vechi din Bucureşti ce sunt în pericol de prăbuşire continuă cu o expoziţie de fotografie şi înregistrări video care va fi deschisă la Muzeul Ţăranului Român, între 9 şi 16 decembrie.

15 afișări
Imaginea articolului Proiectul Red Spot continuă la Muzeul Ţăranului Român

Proiectul Red Spot continuă la Muzeul Ţăranului Român (Imagine: www.ilovebucharest.blogspot.com)

După marcarea cu spoturi roşii şi stickere a 11 imobile degradate din centrul capitalei, datând de la sfârşitul secolului al XIX-lea şi începutul secolului al XX-lea, programul I love Bucharest continuă proiectul Red Spot cu o expoziţie de fotografie şi video deschisă în Sala Acvariu a Muzeului Ţăranului Român, începând de marţi.

Expoziţia va cuprinde imagini ale unor imobile uitate, condamnate, abandonate, din peisajul urban bucureştean, opinii şi istorii ale locatarilor unor astfel de case, dar şi episodul spoturilor roşii de pe străzile Budişteanu, Aman, Lutherană şi Griviţei.

Red Spot şi I love Bucharest alătură imaginile foto şi video unei invitaţii la dialog între bucureşteni, societatea civilă, autorităţi şi companii private, prin intermediul site-ului ilovebucharest.blogspot.com, în ziua vernisajului expoziţiei.

Red Spot este un concept de artă creat ca un proiect semnal, proiect de atenţionare şi conştientizare a bucureştenilor - locuitori şi autorităţi, societate civilă şi companii private.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici