ProSport sărbătoreşte, pe 2 iulie, 12 ani

Cotidianul ProSport împlineşte, joi, 12 ani şi cu ocazia acestui eveniment a lansat un supliment special, ce conţine poveştile ziarului şi ale oamenilor care l-au creat.

42 afișări
Imaginea articolului ProSport sărbătoreşte, pe 2 iulie, 12 ani

ProSport sărbătoreşte, pe 2 iulie, 12 ani

La 12 ani, ProSport înseamnă 4.028 de ediţii şi sute de jurnalişti pasionaţi de sport.

"ProSport e personificarea celor care îl fac. E viu, vesel sau trist. La 12 ani e matur. A trecut prin multe. S-a bucurat la Mondialul din '98 şi la Euro 2000, a fost contemporanul decăderii fotbalului românesc din perioada Cooperativei, a renăscut cu Steaua şi Rapid în 2006 şi se miră acum de procesele şi criza de imagine a fotbalului românesc", declară Dan Filoti, redactor şef ProSport.

Pentru suplimentul special, oameni din lumea sportului au vorbit despre ce înseamnă ProSport pentru ei. Gabriela Szabo, Mircea Sandu, Ilie Dumitrescu, Nicolae Badea, Elisabeta Lipă şi Octavian Bellu au povestit cum au văzut ziarul de-a lungul celor 12 ani şi cum au simţit împreună victoriile şi înfrângerile.

Cititorii vor afla din paginile suplimentului povestea ProSport-ului şi din perspectiva celor mai importante evenimente care au marcat sportul românesc. Astfel, de 12 ani, ProSport demonstrează că înţelege ce înseamnă să fii suporter.

ProSport a fost înfiinţat la data de 2 iulie 1997, de MediaPro. Printre premierele realizate de ProSport se numără: primul ziar full-color din România, primul ziar care a depăşit 100.000 de exemplare/ediţie, primul ziar sportiv care a tipărit ediţii în afara ţării, primul ziar sportiv care a oferit ediţii speciale la stadion înainte şi după terminarea partidei.

ProSport este editat de Publimedia International - compania de publishing a grupului de firme MediaPro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici