Publisherul Daily Mail concediază 1.000 de angajaţi

Daily Mail and General Trust (DMGT), grupul de presă britanic care deţine ziarele Daily Mail şi Evening Standard, intenţionează să elimine aproape 1.000 de locuri de muncă, pe fondul declinului de pe piaţa de publicitate care afectează puternic publicaţiile din Marea Britanie, scrie BBC News.

9 afișări
Imaginea articolului Publisherul Daily Mail concediază 1.000 de angajaţi

Publisherul Daily Mail concediază 1.000 de angajaţi

Restructurările de personal care vor avea loc în cadrul diviziei locale a trustului, Northcliffe Media, vor viza un număr aproape dublu de angajaţi faţă de cel estimat în noiembrie, potrivit companiei.

Citeşte mai multe despre concedierile de la Daily Mail pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici