Radu Afrim montează, în premieră, "And Björk, of Course", la Teatrul din Ploieşti

"And Björk, of Course", de Thorvaldur Thorsteinsson, în regia lui Radu Afrim - un spectacol despre şase personaje care îşi caută un rost în viaţă - va avea premiera pe 20 februarie, la Teatrul "Toma Caragiu" din Ploieşti.

61 afișări
Imaginea articolului Radu Afrim montează, în premieră, "And Björk, of Course", la Teatrul din Ploieşti

Regizorul Radu Afrim

"And Björk, of Course", în regia lui Radu Afrim şi scenografia Alinei Herescu, este o introspecţie subtilă şi comică a principiilor terapiei de grup, o piesă despre oameni obişnuiţi în situaţii neobişnuite şi despre oameni neobişnuiţi în situaţii obişnuite.

Spectacolul spune povestea a şase personaje în căutarea unui rost în viaţă, care se alătură unui workshop şi încep o călătorie pentru autodescoperire, găsire de noi orizonturi.

Întâlnirea e condusă de Asta, psiholog debutant, complet devotată principiilor unui guru misterios, Will Johnson. Atmosfera seamănă cu cea a unei şedinţe de terapie de grup, liberă, dar care scapă de sub control. Toţi participanţii îşi destăinuie slăbiciunile, angoasele şi greşelile într-un mediu confortabil.

Spectacolul îi are în distribuţie pe Clara Flores, Ioan Coman, Ada Simionică, Tudor Smoleanu, Lorena Ciubotaru, Cristian Popa, Nicoleta Lefter şi Alin Teglaş.

Spectacolul va fi prezentat, sâmbătă, în avanpremieră, premiera oficială fiind programată pentru 20 februarie. "And Björk, of Course" se va mai juca şi pe 24 februarie şi pe 7 martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici