Rami Malek a aflat că mai uşor câştigă Globul de Aur decât să-i atragă atenţia actriţei Nicole Kidman | VIDEO

Rami Malek a câştigat Globul de Aur pentru interpretare masculină într-o dramă şi este favorit pentru Oscaruri, însă nu pare să se descurce prea bine atunci când încearcă să capteze atenţia actriţei Nicole Kidman, arată Cosmopolitan

5118 afișări
Imaginea articolului Rami Malek a aflat că mai uşor câştigă Globul de Aur decât să-i atragă atenţia actriţei Nicole Kidman | VIDEO

Rami Malek a aflat că mai uşor câştigă Globul de Aur decât să-i atragă atenţia actriţei Nicole Kidman | VIDEO (Foto: Hepta)

Actorul Rami Malek a plecat de la Globurile de Aur cu statueta pentru Cel mai bun actor şi este favorit pentru câştigarea trofeului pentru interpretare şi la premiile Oscar.

Protagonistul din ”Bohemian Rhapsody” a încercat să revină pe scenă şi în momentul în care filmul în care a jucat a fost anunţat drept câştigător la Globurile de Aur. Aflat încă sub imperiul emoţiilor provocate de ridicarea propriului său trofeu cu câteva minute mai devreme, Malek a fost ¨eroul¨ unui moment uşor stânjenitor atunci când a încercat să se apropie de Nicole Kidman.

Actriţa l-a ignorat pe Malek de fiecare dată când acesta a încercat să o salute. Cei de la Cosmopolitan sunt gata să jure că australianca îl trece cu vederea pe actor numai din greşeală. De altfel, cei doi s-au fotografiat împreună la ceremonia premiilor acordate de Australian Academy of Cinema and Television Arts (AACTA), în primele zile ale anului.

Momentul cu pricina a arătat astfel:

Victoria lui Malek a fost o surpriză. Actorul în vârstă de 37 de ani nu doar că l-a învins pe Bradley Cooper, care era favorit înaintea ceremoniei, dar, ridicând trofeul care răsplăteşte cea mai bună prestaţie masculină într-un rol principal într-o dramă, Malek este aproape sigur că va fi nominalizat pentru categoria similară de la premiile Oscar.

Din 2013, toţi actorii care au luat trofeul pentru interpretare într-o dramă, au luat şi premiul Oscar de interpretare masculină. Un alt argument pentru poziţia de favorit în care se află Malek ţine de faptul că a interpretat rolul unei figuri istorice. Celebritatea lui Freddie Mercury, căruia actorul i-a şi mulţumit în discursul de la Globurile de Aur, îl recomandă ca favorit pentru cele mai multe premii ale anului, în ultimii ani, actorii care au jucat celebrităţi fiind omagiaţi în repetate rânduri. Gary Oldman a câştigat un Oscar pentru interpretarea rolului lui Winston Churchill în ”Darkest Hour”, cu câţiva ani în urmă premiul a mers la Daniel Day-Lewis pentru Lincoln, Meryl Streep a câştigat aducând pe ecrane povestea lui Margaret Thatcher, iar Colin Firth a fost Regele George VI.

După ce a mulţumit trupei Queen şi membrilor ei aflaţi de faţă, Brian May şi Roger Taylor, Malek, aflat la cea de-a treia nominalizare la Globurile de Aur din carieră, i-a mulţumit lui Freddie Mercury, ”care mi-a dat bucuria unei vieţi”, a spus actorul. ”Te iubesc, bărbat frumos, premiul ţi se datorează şi ţi se cuvine ţie, splendidule!”, a încheiat Malek.

video https://youtu.be/wN4fcU9GAO8

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici