"Rapsodia Română", interpretată la două piane, de suedezii Peter şi Patrik Jablonski

Muzicienii Peter şi Patrik Jablonski, care vor susţine joi, la Bucureşti, un concert prin care Ambasada Suediei celebrează integrarea României în Uniunea Europeană, vor interpreta într-o manieră inedită - la două piane - "Rapsodia Română" a lui George Enescu.

3 afișări
Imaginea articolului "Rapsodia Română", interpretată la două piane, de suedezii Peter şi Patrik Jablonski

Muzicienii Peter şi Patrik Jablonski

De asemenea, pe lângă recitalul pe care cei doi pianişti suedezi îl vor susţine la sala Nichita Stănescu a Ministerului Internelor şi Reformei Administrative, aceştia vor concerta, vineri, şi la sala Thalia din Sibiu.

"Vom interpreta «Rapsodia Română», care însă nu a fost scrisă pentru două piane, aşa că noi am adaptat-o şi sperăm că va fi o surpriză plăcută", a declarat, miercuri, Patrik Jablonski, într-o conferinţă de presă.

Programul recitalurilor celor doi va cuprinde, pe lângă Enescu, şi muzică de Mozart, Liszt, Grieg, Chopin şi Lutoslawski.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici