Răzvan Fodor va prezenta din această primăvară show-ul "MasterChef" la Pro TV

Răzvan Fodor va prezenta show-ul "MasterChef", cea mai spectaculoasă emisiune de gătit din lume, care va debuta şi în România, în luna martie, la Pro TV, informează televiziunea.

392 afișări
Imaginea articolului Răzvan Fodor va prezenta din această primăvară show-ul "MasterChef" la Pro TV

Răzvan Fodor

Pro TV dă savoare primăverii cu un show culinar cum nu s-a mai văzut. "MasterChef", emisiunea care îi va provoca pe bucătarii amatori să prindă gustul competiţiei, va fi prezentată de Răzvan Fodor.

"Am spus «da» din prima când am auzit această propunere", spune Răzvan Fodor. "Pentru mine, este o reală bucurie să fac parte din echipa acestei emisiuni, cu ale cărei ediţii din străinătate m-am delectat de nenumărate ori", mai spune el.

Un pasionat al bucătăriei, Răzvan Fodor va media întâlnirea dintre bucătarii amatori care visează să ajungă în acest concurs şi temutul juriu, format din chefii Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu.

"Concurenţii vor avea o misiune grea, însă priceperea şi plăcerea de a găti sunt cele care îi vor ajuta să meargă mai departe. Eu am început să gătesc cam pe la 16 - 17 ani şi sunt pasionat de asta, însă recunosc că îmi ia foarte mult timp să prepar ceva, gătesc într-un ritm lent. Aşa că eu unul vă spun sigur că aş avea probleme în postura de concurent la «MasterChef», mai ales la probele contra cronometru", mărturiseşte Răzvan.

Prezentatorul "MasterChef" mai spune că s-a întâlnit deja cu cei trei juraţi de la Pro TV, cu care presimte că va lega o prietenie de durată, dar şi că a fost impresionat de toţi cei care au venit la preselecţiile din Bucureşti.

"Pe 21 ianuarie, am trecut pe la preselecţii şi trebuie să vă spun că am fost uimit să văd atâţia oameni şi impresionat de grija cu care fiecare îşi pregătea momentul. Persoane din diferite colţuri ale ţării, cu meserii variate, de vârste diferite, toţi aveau un numitor comun: plăcerea de a găti. M-au impresioant oamenii care veneau din domenii precum medicina, sistemul financiar, management şi care spuneau că, în cazul în care ar câştiga această competiţie, şi-ar dori să facă o turnură în cariera şi să îşi transforme pasiunea în meserie", a mai spus vedeta Pro TV.

Cel mai tare cooking show din lume, cu audienţe impresionante, milioane de fani şi un real spectacol culinar oferit telespectatorilor, va debuta şi în România, în luna martie, la Pro TV. Bucătarii amatori care vor ajunge în competiţie se vor întrece în talent şi pricepere, însă vor lupta şi pentru premiul cel mare. Concurentul care va demonstra că deţine toate ingredientele pentru reţeta succesului va deveni primul MasterChef al României şi va fi răsplătit cu 50.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici