Re:publik a apărut din nou pe piaţă

Revista Re:publik, al cărei editor este, începând cu luna august, Igloo Media, a apărut din nou pe piaţă miercuri, fiind extinsă dincolo de film şi muzică, la domenii precum fashion, design, arhitectură şi artă contemporană.

132 afișări
Imaginea articolului Re:publik a apărut din nou pe piaţă

Re:publik a apărut din nou pe piaţă

Re:publik a fost înfiinţată, în urmă cu trei ani, de Re:Cool Media SRL, o cooperare între acţionarii revistei Igloo, Bruno Andreşoiu şi Adrian Ciocăzanu, şi studioul de producţie al lui Tudor Giurgiu, directorul Festivalului de Film Transilvania - TIFF, ca revistă de muzică, film şi urban, fiind o alternativă la discursurile întâlnite pe piaţa românească de publishing.

Re:publik va apărea, începând cu numărul 40, cu un conţinut editorial extins şi cu o nouă înfăţişare.

Noua poziţionare are în vedere un segment de public tot mai larg, ale cărui interese în materie de lifestyle se diversifică şi se plasează gradual la intersecţia mai multor domenii creative.

"Omul creativ devine şi la noi multidisciplinar, şi simte deja nevoia de o sursă de informare pe măsura deschiderii şi a curiozităţilor lui. Vrea să fie inspirat, iar lucrurile care îl inspiră sunt de obicei intercorelate. Aşa ca vrem să explorăm de voie în toate domeniile de «lifestyle creativ» care ne interesează. Ne privesc în continuare filmul şi muzica, dar şi design-ul şi arhitectura contemporană, fashion-ul, artele vizuale - tot ce se califică drept gesturi creative", a declarat Bruno Andreşoiu, director Igloo Media şi Republik.

O dată cu relansarea revistei, Igloo Media relansează site-ul www.republikmag.ro şi dezvoltă blogul Re:publik, disponibil la adresa www.republikmag.ro/blog.

În numărul din septembrie, tema revistei este China şi metamorfozele culturale pe care le comportă.

Republik este o revistă lunară, editată de Igloo Media şi beneficiază de o distribuţie la nivel naţional.

La sfârşitul lunii iulie, echipa redacţională a Re:publik, formată din Mihai Chirilov, Ana Maria Sandu, Anca Grădinariu şi Carmen Gociu, a părăsit revista, urmând să lanseze Rekino, titlu disponibil momentan în format online, la adresa www.rekino.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici