Realitatea-Caţavencu: Afirmaţiile preşedintelui Băsescu sunt o "intoxicare deliberată"

Trustul Realitatea - Caţavencu transmite, printr-un comunicat remis MEDIAFAX, că afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu referitoare la "aşa-zisele înţelegeri murdare dintre partidele politice şi trustul Realitatea-Caţavencu" reprezintă o "intoxicare deliberată" a acestuia în raport cu publicul.

17 afișări
Imaginea articolului Realitatea-Caţavencu: Afirmaţiile preşedintelui Băsescu sunt o "intoxicare deliberată"

Realitatea-Caţavencu: Afirmaţiile preşedintelui Băsescu sunt o "intoxicare deliberată"

"Afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu referitoare la aşa-zisele înţelegeri murdare dintre partidele politice şi trustul Realitatea-Caţavencu reprezintă o intoxicare deliberată a acestuia în raport cu dumneavoastră (publicul, nr.). Trustul Realitatea-Caţavencu îşi reafirmă principiile deontologice care l-au consacrat şi lipsa oricăror înţelegeri de natură neprincipială între politicieni şi noi. Încă înainte de începerea campaniei electorale, Realitatea TV a anunţat public, conform prevederilor legale: difuzarea spoturilor şi a emisiunilor de dezbatere electorală a fost gratuită", se arată în comunicatul trustului Realitatea - Caţavencu.

Preşedintele Traian Băsescu a acuzat, marţi, la ceremonia de învestire a noului ministru al Tineretului, o înţelegere "murdară" legată de difuzarea gratuită a unor clipuri electorale în campania pentru PE de către televiziunile comerciale în schimbul unor bani publici de la politicieni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici