Record de trafic pe www.mtv.ro

Miercuri seară, fanii lui Michael Jackson au urmărit în număr mare concertul superstarului difuzat de la ora 21.00 atât pe MTV, cât şi pe www.mtv.ro.

83 afișări
Imaginea articolului Record de trafic pe www.mtv.ro

Record de trafic pe www.mtv.ro

În intervalul orar 21.01 - 23.36, MTV a fost liderul de audienţă printre posturile de televiziune muzicală, înregistrând în rândul publicului din mediul urban cu vârsta între 15 şi 34 de ani 1,8 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 7,2%.

În topul audienţelor au urmat U TV şi Kiss TV, cu 0,1 puncte de rating şi un share de 0,3%, respectiv 0,2%, şi Music Channel, cu o cota de piaţă de 0,0 şi un share de 0,1%.

În acelaşi interval orar şi pe acelaşi segment de public, în rândul tuturor canalelor de televiziune din România, MTV a fost al treilea cel mai urmărit post de televiziune, după Pro TV, care a înregistrat 2,9 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 11,7%, şi Acasă TV, care a înregistrat 2,5 puncte de rating şi 10,0 % share.

În minutul de aur, de la ora 23.33, MTV avut 3,2 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 13,9%.

www.mtv.ro a înregistrat, miercuri, un record de trafic, când 17.781 de vizitatori unici, cu 97,5% mai mulţi decât în ziua precedentă, au accesat site-ul pentru a afla ultimele ştiri despre Michael Jackson. Mai mult, începând cu ora 21.00, aproximativ 6.267 de vizitatori unici au urmărit live, pe www.mtv.ro, concertul pe care Michael Jackson l-a susţinut în Bucureşti, în 1992.

Potrivit datelor SATI, de la aflarea veştii morţii lui Michael Jackson (25 iunie, n.r.) şi până pe 2 iulie, pe site-ul www.mtv.ro au intrat 64.491 de fani.

"Live in Bucharest: The Dangerous Tour", concertul ce va putea fi urmărit duminică, de la ora 21.00, pe stadionul Iolanda Balaş Soter, este singurul show live al lui Michael Jackson care a fost lansat pe DVD. Peste 70.000 de fani au urmărit concertul artistului pe stadionul naţional din Capitală pe 1 octombrie 1992.

Michael Jackson a murit în urmă cu o săptămână, la vârsta de 50 de ani, după ce a suferit un stop cardiac, lăsând în urmă o carieră fabuloasă, marcată, însă, şi de scandaluri şi dezvăluiri despre stilul său de viaţă excentric.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici