Record de vizitatori, luni, pe www.gandul.info

Ediţia online a ziarului Gândul, www.gandul.info, a înregistrat, luni, 48.129 vizitatori unici, cea mai mare cifră de la lansare şi până în prezent, conform Trafic.ro, această creştere intervenind pe fondul desfăşurării alegerilor europarlamentare şi referendumului privind votul uninominal, informează publicaţia.

8 afișări
Imaginea articolului Record de vizitatori, luni, pe www.gandul.info

Record de vizitatori, luni, pe www.gandul.info

În topul accesărilor s-a aflat editorialul lui Cristian Tudor Popescu, "John Ilitch Superstar", care a fost citit de 12.374 de ori.

www.gandul.info a depăşit, luni, ediţiile online ale unor titluri precum Jurnalul Naţional - 47.084 vizitatori, Adevărul - 39.694 vizitatori, România Liberă - 33.001 vizitatori şi Cotidianul - 38.711 vizitatori, fiind depăşit doar de Evz.ro.

"Recordul înregistrat ieri (luni, n.r.) confirmă poziţia pe care ediţia electronică a ziarului Gândul şi-a câştigat-o după relansarea site-ului şi a ediţiei print, din luna octombrie. Utilizatorii au venit pe www.gandul.info pentru că aici găsesc, pe lângă informaţiile actualizate în timp real, opiniile şi comentariile jurnaliştilor consacraţi ai ziarului Gândul cu privire la evenimente semnificative pentru cititori. Un alt element care a atras cititorii pe site a fost conţinutul multimedia tot mai bogat, producţie proprie, seria de reportaje video din campania "Eroi printre noi" sau comentariile audio ale lui Cristian Tudor Popescu, înregistrate la cald, după producerea unor evenimente importante", a spus Gheorghiţă Ion, New Media Manager al ziarului Gândul.

Conform comunicatului, ediţia online a ziarului Gandul este adaptată profilului user-ului modern de internet, care vrea să se informeze rapid, să primească pe de o parte informaţie succintă, iar pe de alta comentarii fondate, argumentate, care să-l ajute să-şi formeze sau să-şi valideze propriile opinii. Userul modern de internet are nevoie de interactivitate - să-şi spună părerea, să întrebe şi să se întrebe, să verifice ceea ce ştie şi ce crede cu alţi useri.

www.gandul.info se află pe locul 12 în categoria ştiri/mass-media potrivit Trafic.ro, cu o audienţă medie în cursul săptămânii de 39.000 de cititori unici zilnic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici