Record de vizitatori pentru You Tube

You Tube a înregistrat, în luna decembrie, un record de audienţă, platforma video fiind accesată de peste 24 de milioane de vizitatori unici, potrivit companiei de cercetare de piaţă comScore, citată de BBC News Online.

31 afișări
Imaginea articolului Record de vizitatori pentru You Tube

Record de vizitatori unici, pentru You Tube

Potrivit comScore, în luna decembrie a fost vizionat un număr record de videoclipuri online.

Peste 30 de milioane de oameni au vizionat videoclipuri de peste patru miliarde de ori.

Platforma YouTube, controlată de Google, a avut peste 24 de milioane de vizitatori unici, ceea ce înseamnă că 77% din totalul celor care au vizionat clipuri online au accesat YouTube.

Celelalte site-uri accesate de internauţi pentru a viziona clipuri online au fost mai multe platforme ale BBC, urmate în ordine de Microsoft şi eBay.

În luna decembrie 2008 numărul de videoclipuri accesate de către internauţi a crescut cu 13%, comparativ cu decembrie 2007.

Citeşte şi:

Benedict al XVI-lea va avea canal dedicat pe You Tube

Melodii pop, traduse în limbajul mimico-gestual pe YouTube

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici