Record pentru site-ul Gândul, adus de Revoluţia online de la Chişinău

Site-ul Gândul a înregistrat, marţi, un nou record de vizitatori unici, pe fondul interesului manifestat de cititori faţă de evenimentele petrecute în capitala Republicii Moldova.

14 afișări
Imaginea articolului Record pentru site-ul Gândul, adus de Revoluţia online de la Chişinău

Record pentru site-ul Gândul, adus de Revoluţia online de la Chişinău

Conform Studiului de Audienţă şi Trafic Internet, în timpul zilei de marţi, www.gandul.info a fost accesat de 89.847 clienţi unici, însumând 116.089 vizite şi 338.794 afişări. Acestea plasează site-ul înaintea concurenţilor direcţi, ediţia electronică a cotidianului Gândul fiind depăşită în topul site-urilor cotidienelor quality din România doar de www.evz.ro.

Printre cele mai accesate articole s-au numărat „Fluxul LIVE” alimentat continuu cu ştiri despre evenimentele din Chişinău şi reacţiile româneşti şi internaţionale, dar şi audioeditorialul lui Cristian Tudor Popescu, care a comentat protestele din Moldova. Totodată site-ul Gândul a oferit link-uri către conţinutul relevant despre evenimentele în desfăşurare, aflat pe reţelele de socializare şi s-a constituit la rândul său într-o platformă interactivă pentru useri.

Recordul înregistrat marţi vine după ce în martie www.gandul.info a înregistrat un nou record istoric 927.012 vizitatori unici pe lună (în creştere cu 4% faţă de luna anterioară) şi 7.259.735 afişări (cu 17% mai mult decât în februarie).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici