Recorduri peste recorduri: Cartea „Pământul făgăduiţei” a lui Obama a fost vândută în peste 1,7 milioane de exemplare în prima săptămână de la lansare

  • Memoriile fostului preşedinte Barack Obama, „Pământul făgăduiţei”, au fost vândută în peste 1,7 milioane de exemplare în prima săptămână - înregistrând recorduri pentru editura Penguin Random House.
  • În prima zi, cartea lui Barack Obama a vândut 887.000 de unităţi în toate formatele şi ediţiile din SUA şi Canada, a anunţat miercuri Penguin Random House.
  • Acesta este cel mai mare total de vânzări în prima zi de la lansarea unei cărţi din istoria editurii.
749 afișări
Imaginea articolului Recorduri peste recorduri: Cartea „Pământul făgăduiţei” a lui Obama a fost vândută în peste 1,7 milioane de exemplare în prima săptămână de la lansare
Memoriile au depăşit, de asemenea, recordul de vânzări al editurii în prima săptămână, cu un total de 1.710.443 de unităţi vândute după ce a fost lansată pe 17 noiembrie.
 
Ediţia tipărită a „A Promised Land” are 4,3 milioane de exemplare în SUA şi Canada, după o imprimare iniţială de 3,4 milioane de exemplare, a comunicat Penguin Random House. 
 
Cartea a fost publicată în 20 de limbi şi va fi tipărită în încă şase.
 
Michelle Obama, soţia fostului preşedinte al SUA, a creat un precedent cu memoriile sale, „Becoming”, publicate în 2018. Potrivit lui Bertelsmann SE, conglomeratul german de mass-media şi servicii care deţine o cotă din Penguin Random House, „Becoming” a depăşit 10 milioane de exemplare vândute în 2019 - iar aceste statistici includ doar teritoriile companiei în limba engleză, spaniolă şi germană.
 
Penguin Random House ar fi încheiat un contract de peste 30 de milioane de dolari cu familia Obama pentru ambele cărţi în 2017.
 
„Pământul făgăduiţei” este prima carte dintr-o serie de două, potrivit editurii. Data de lansare a celui de-al doilea volum nu a fost încă anunţată.
 
În memorie, Obama relatează „povestea odiseii sale improbabile de la un tânăr care îşi căuta identitatea la liderul lumii libere, descriind cu detalii izbitor de personale atât educaţia sa politică, cât şi momentele de referinţă ale primului mandat al preşedinţiei sale istorice", potrivit Penguin Random House.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici