Revista Smash Hits,"readusă la viaţă" pentru o ediţie dedicată lui Michael Jackson

Revista pentru adolescenţi Smash Hits va reveni pe piaţă, la trei ani de la închiderea ei în format tipărit, cu o ediţie specială unicat, un tribut adus legendei muzicii pop, Michael Jackson, informează The Guardian.

23 afișări
Imaginea articolului Revista Smash Hits,"readusă la viaţă" pentru o ediţie dedicată lui Michael Jackson

Revista Smash Hits "readusă la viaţă" pentru o ediţie dedicată lui Michael Jackson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Publicaţia, retrasă de pe piaţă în urmă cu trei ani, revine săptămâna viitoare pentru o singură ediţie suvenir, dedicată lui Michael Jackson.

Smash Hits - care s-a închis în 2006, după 30 de ani de apariţie pe hârtie, fiind o "victimă" a creşterii mediului digital - va fi scoasă la vânzare marţi, 7 iulie.

Ediţia comemorativă va fi coordonată de Barry McIlheney, care a editat revista în perioada 1986 - 1989, când publicaţia a atins un vârf de vânzări, de peste un milion de exemplare.

Compania care deţine revista, Bauer Media, a anunţat că această ediţie va include "ultimul interviu din Marea Britanie" al lui Michael Jackson.

"Îi vom aduce un tribut lui Michael în stilul clasic al Smash Hits. Toată lumea pare să uite acum, din cauza freneziei ştirilor de tabloid, că acesta a fost unul dintre cei mai mari artişti ai tuturor timpurilor", a spus McIlheney.

Noua ediţie a revistei de adolescenţi va avea pe copertă o fotografie cu Michael Jackson de la una dintre ultimele şedinţe foto la care starul a participat.

În prezent, Smash Hits îşi continuă existenţa ca brand multi-media, cu un canal tv muzical, un post de radio digital şi printr-o ediţie online.

Este pentru prima dată, de la închiderea ei, când revista va fi "readusă la viaţă" în format tipărit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici