Ringier România s-a retras din Clubul Român de Presă

Trustul de presă Ringier România s-a retras din Clubul Român de Presă (CRP), fiind invocate priorităţile de business şi neîndeplinirea obiectivelor membrilor CRP de a realiza segregarea asociaţiei în două entităţi distincte, a declarat pentru MEDIAFAX Adela Popescu, Communication&PR Manager Ringier.

48 afișări
Imaginea articolului Ringier România s-a retras din Clubul Român de Presă

Ringier România s-a retras din Clubul Român de Presă

"Conform motivaţiei trimise Clubului, există două motive pentru care am decis să ne retragem. Astfel, primul este legat de priorităţie noastre clare de business. De asemenea, noi, membrii CRP, ne-am luat nişte obiective cu un an în urmă, care presupuneau segregarea asociaţiei în două entităţi distincte, asociaţia jurnaliştilor şi cea a patronilor, or acest obiectiv nu l-am putut duce până la capăt", a declarat Adela Popescu.

"Retragerea este un act unilateral. În consecinţă, nu comentez decizia Ringier. Uşa noastră rămâne deschisă şi pentru cei care vor să vină, şi pentru cei care vor să se întoarcă. Clubul Român de Presă a fost, este şi rămâne o organizaţie longevivă, a cărei forţă vine şi din reprezentativitatea membrilor săi actuali, jucători de referinţă în industria mass-media", a declarat pentru MEDIAFAX Indira Crasnea, preşedintele CRP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici