Rodica Culcer va reprezenta TVR în Comitetul Editorial Consultativ al EuroNews

Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune (SRTv) a aprobat desemnarea Rodicăi Culcer, directorul Direcţiei Ştiri din SRTv, în calitatea de membru în Comitetul Editorial Consultativ al canalului EuroNews.

1 afișare
Imaginea articolului Rodica Culcer va reprezenta TVR în Comitetul Editorial Consultativ al EuroNews

Rodica Culcer va reprezenta TVR în Comitetul Editorial Consultativ al EuroNews

Rodica Culcer a declarat, pentru MEDIAFAX, că această numire derivă din faptul că TVR este membru EuroNews şi a ţinut să precizeze că desemnarea ei în această funcţie nu înseamnă plecarea de la TVR.

Potrivit articolului 2 din Hotărârea Consiliului de Administraţie nr. 15, din 6 august, publicată pe site-ul TVR, "Directorul Direcţiei Ştiri va prezenta, după fiecare întrunire a Comitetului Editorial Consultativ al canalului EuroNews la care va participa, informări detaliate asupra activităţii desfăşurate în cadrul acestui organism".

Rodica Culcer a declarat că activitatea sa în Comitetul Editorial Consultativ al EuroNews implică participarea la şedinţe, unde se poartă discuţii referitoare la jurnalele de ştiri şi la modul în care acestea reflectă realitatea. Culcer a mai declarat şi că mandatul său în Comitet va fi, probabil, de doi ani, întâlnirile urmând să aibă loc de două sau trei ori pe an.

Înainte de această numire, Rodica Culcer a fost membru în Consiliul de Administraţie al EuroNews.

Potrivit site-ului TVR, primul reprezentant al României în conducerea EuroNews a fost Lucian Sârb, fost director al Direcţiei Ştiri a SRTv, ales în această funcţie în 2004.

Din 1997, TVR este membru al consorţiului SECEMIE, societatea editoare a EuroNews, formată din 20 televiziuni publice din Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici