Români cu reuşite extraordinare, duminică, de la ora 18:00, la "România, te iubesc! "

"România, te iubesc!" aduce în prim plan, duminică, de la ora 18.00, români unul şi unul, care au ştiut că stă în puterea lor să construiască ceva durabil în ţara lor, iar deviza "Gândeşte liber! România e a ta!" le-a ghidat paşii în viaţă.

245 afișări
Imaginea articolului Români cu reuşite extraordinare, duminică, de la ora 18:00, la "România, te iubesc! "

Români cu reuşite extraordinare, duminică, de la ora 18:00, la "România, te iubesc! "

Cosmin Savu, corespondent Ştirile ProTV aduce în casele telespectatorilor ProTV poveştile de viaţă ale unor români care vor să lase copiilor o moştenire de care să fie mândri, români care sunt un exemplu viu că în România se poate construi durabil şi că generaţiile viitoare pot primi o moştenire nepreţuită: exemplul lucrului făcut impecabil.

"Duminică vă prezint un material care arată ca visul românesc există. Asta o pot confirma cel mai bine personajele mele – Romeo Dunca şi Nelu Popa, doi bănăţeni aprigi care vor să mute pârtiile de ski din Austria în Banatul Montan. De multe ori rătăcim mii de kilometri pentru a descoperi peisajele frumoase pe care le au alţii, când ar fi mult mai simplu să le vedem pe cele care sunt atât de aprope de noi, sunt ale noastre şi nu trebuie decât să le păstrăm şi să le protejăm", spune Cosmin Savu despre românii care construiesc Ţara Tuturor Posibilităţilor Frumoase.

Pe pagina de Facebook a emisiunii pot fi găsite alte informaţii precum şi imagini despre cei doi români prezentaţi în ediţia din 2 decembrie. Totodată, echipa "România, te iubesc!" îndeamnă fanii emisiunii să spună care sunt românii cu care se mândresc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici