România, în premieră la Rendez-vous with French Cinema

România va participa, în premieră, la ediţia cu numărul zece a evenimentului Rendez-vous with French Cinema, organizat de Unifrance în perioada 10 - 13 ianuarie, la Paris, care reuneşte 350 de distribuitori şi 140 de jurnalişti străini.

2 afișări
Imaginea articolului România, în premieră la Rendez-vous with French Cinema

România, în premieră la Rendez-vous with French Cinema

Evenimentul, care se desfăşoară în fiecare an la Grand Hotel din Paris şi al cărui obiectiv este promovarea filmului francez, include patru zile de vizionări, întâlniri şi discuţii de afaceri, la care vor participa reprezentanţi din 29 de ţări, printre care, pentru prima dată, şi România, Algeria, Brazilia, Croaţia şi Thailanda, informează Hollywoodreporter

Peste 80 de proiecţii sunt programate pentru întâlnirea de anul acesta, printre care şi scurtmetraje, "un record care reflectă diversitatea producţiilor franţuzeşti", potrivit organizatorilor.

Jurnaliştii străini vor putea intervieva cineaşti şi actori francezi şi vor vedea filme care vor ajunge în cinematografe peste câteva luni. La vizionarea de gală va fi proiectată drama de familie a lui Gilles Legrand, "La Jeune fille et les loups", cu Laetitia Casta şi Jean-Paul Rouve, şi filmul fantasy "Chasseurs de dragons/ Dragon Hunters", regizat de Guillaume Ivernel şi Arthur Qwak.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici