"România, te iubesc! " revine din 30 septembrie la Pro TV

Emisiunea "România, te iubesc!" revine, pe 30 septembrie, la Pro TV, în cel de-al nouălea sezon, jurnaliştii din redacţia Ştirilor Pro TV continuând seria de anchete puternice.

727 afișări
Imaginea articolului "România, te iubesc! " revine din 30 septembrie la Pro TV

"România, te iubesc! " revine din 30 septembrie la Pro TV

Încă de la debut, "România, te iubesc!" de la Pro TV şi-a cucerit telespectatorii prin intermediul anchetelor puternice, care dezvăluie adevăruri dureroase ce afectează societatea românească în prezent, iar în haosul jocului de imagini, opinii şi emoţii create în jurul României, emisiunea s-a dovedit a fi o oglindă menită să reflecte o perspectivă clară şi riguros documentată asupra diferitelor realităţi.

"Un nou sezon, noi ediţii în care ne cunoaştem mai bine ţara şi pe oamenii ei", spune ferm gazda emisiunii, Cristian Leonte. "Corespondenţii au documentat îndelung subiecte puternice, care vorbesc deschis, dur poate, dar întotdeauna adevărat, despre situaţii care ne dor pe toţi. Bineînţeles că echipa «România, te iubesc!» a vizitat şi locuri şi oameni frumoşi, care îşi preţuiesc ţara şi vă invităm să îi cunoaşteţi", precizează Cristian Leonte.

Şi în acest sezon, reportajele corespondenţilor Ştirilor Pro TV vor viza toate domeniile în care sistemul dă dovadă de mari lacune şi deficienţe. Paula Herlo, laureată a premiului Emmy, va arăta colapsul în care se află sistemul sanitar şi va vorbi despre drepturile oamenilor, care sunt încălcate în fiecare zi. "Vom demonstra că în România, uneori, dreptul la sănătate e călcat în picioare chiar de cei care ar trebui să ne salveze vieţile", spune Paula.

Alex Dima "sapă" un subiect care îi afectează pe toţi locuitorii României: agricultura. "Voi vorbi despre irigaţii, secetă, autorităţi incompetente, agricultori care fac greşeli capitale şi pierd tot în acest an, despre comoara pe care ne-a dat-o Dumnezeu şi de care habar nu avem să profităm", spune revoltat Alex.

Şi dacă de agricultură depinde ce pune tot românul pe masă, Anca Nastasi aduce în discuţie iureşul care face ca o ţară întreagă să se îndoape cu pastile care se întrec în promisiuni rupte din basme. "O temă extrem de actuală pe care o voi aborda sunt suplimentele nutritive - o piaţă fabuloasă, care câştigă tot mai mult teren în România. Tot românul e în căutarea pastilei miraculoase: care să-l scape de boală, să-l întinerească, să-l slăbească, să-l detoxifieze, să-l facă mai frumos, mai deştept sau mai puternic. Veţi cunoaşte oameni care înghit şi 40 de pastile pe zi, doar ca să se menţină în formă. Despre secretele şi riscurile ascunse ale suplimentelor nutritive care se cumpără azi ca pâinea caldă, fără reţetă - de la farmacie, piaţă, supermarket sau magazine specializat ne vorbesc doctorii şi consumatorii", declară Anca Nastasi.

Rareş Năstase a luat în vizor marile fraude, în special evaziunea fiscală şi modalităţile prin care statul român e prejudiciat în diverse domenii. "Am intrat în măruntaiele afacerilor cu fier vechi şi am descoperit o serie de lucruri interesante pentru opinia publică. O ţară întreagă e vândută la bucată, iar România se dovedeşte în continuare o inepuizabilă resursă de fier - nu din minereurile din munţi, ci din tot ce s-a construit înainte de ’89", dezvăluie Rareş.

Tot despre bani publici cheltuiţi în scopuri obscure vorbeşte şi Cosmin Savu, care declară că nu se va feri să arate vinovaţii de dezastrul din economia românească. "În acest sezon voi vorbi despre ARO - maşina românească. Contracte prost făcute, interese imense, politicieni corupţi, într-o anchetă în care îi vom regăsi pe toţi cei responsabili de dezastrul ARO Câmpulung", mărturiseşte corespondentul Ştirilor Pro TV Cosmin Savu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici